Hemleverans beställer du enklast på beta.systembolaget.se. Klicka här så kommer du dit.

Uppdatering av systembolaget.se 14/2

Söndag 14 februari uppdaterade vi systembolaget.se med ny funktionalitet. Du kommer bland annat se att vi har skruvat lite på designen på sidan. Här hittar du de förändringar vi har gjort.

En uppdatering av Vad passar till-funktionen

Vet du vad du vad du ska äta och vill få tips på vilken dryck som passar till? Det kan vår funktion Vad passar till hjälpa dig med. Välj en maträtt och få fram dryckesförslag, inte krångligare än så!

Nu har Vad passar till genomgått en uppdatering. Flödet är enklare och fokus ligger på att ha ett större urval av maträtter där man enklare än idag kan söka på en rätt, och få tips om vilken dryck som passar till. Vi har utökat antalet rätter så det är drygt 200 vid lansering.

Du hittar Vad passar till under Dryck & mat

Beställning till alla ombud via systembolaget.se

I höstas gjorde vi det möjligt att beställa till ett sextiotal ombud via systembolaget.se. Från och med vecka 7 kommer du som kund kunna beställa till samtliga våra ombud.

Att beställa till ett ombud fungerar på samma sätt som för övrig beställning, med skillnaden att du väljer ett ombud som leverans istället för att välja en butik eller välja hemleverans. Fördelen är att du direkt ser vad som går att beställa och när du kan hämta din beställning

Läs mer om att beställa till ombud

Förbättringar i beställningstjänsten

Nu får du som vill beställa tidigare reda på om en viss dryck går att beställa. Nu ser du exempelvis om en dryck är tillfälligt slut i vårt huvudlager eller slut hos leverantör redan i Dryckeslistan.

Vi har även förbättrat visningen av tillgängligt saldo i vårt huvudlager vid beställning. Det innebär att vi snabbare kan uppdatera de saldon som visas.

Övriga förbättringar

  • Förändringar av sökalternativet Förpackningar: Vi har bland annat märkt upp klimatsmarta förpackningar.
  • Bättre utskriftsversion av produktsidan: Utskriftsversionen av produktsidan är nu mer kompakt och tar mindre papper. Vi kommer att förbättra utskriftsversionen av provningsprotokollet till en kommande uppdatering.
  • Buggfixar: Vi har rättat till problemet att bevakningsmejl ibland inte skickades som de skulle. Vi har även åtgärdat felet att dryckeslistan inte fungerade som den skulle vid länkning i vissa webbläsare.
  • Diverse förbättringar vad gäller stabilitet och prestanda