Avstånd av omtanke

Att hålla avstånd och undvika trängsel

Under vissa tider är det många kunder i våra butiker. Därför är det extra viktigt att vi hjälps åt att hålla avstånd och därmed minska eventuell smittspridning av covid-19. Vid förkylningssymptom är rådet att stanna hemma.

Planera ditt besök

Välj gärna en tid när det är färre kunder så minskar vi risken för smittspridning. Som mest kunder är det ofta precis vid öppning, under lunch och efter kontorstid. Löne- och storhelger är också populära tidpunkter. Vid eventuell kö i eller utanför butiken – visa omtanke och håll avstånd till varandra. Tidigt i veckan och tidigt på dagen är generellt lugnare än senare.

Ett tips är att söka upp din butik i kartfunktionen Google Maps för att planera ditt besök. Under fliken ”Populära tider” ser du ett stapeldiagram som visar när det brukar vara mest och minst kunder.

Här hittar du mer information om vilka åtgärder vi gör i butikerna på grund av covid-19.

Butiker kan ha ändrade öppettider

På grund av personalbrist eller ändrade öppettider i köpcentrum kan våra öppettider påverkas. Butiker runtom i landet kan till exempel behöva stänga en timme tidigare.

Vi kan också behöva stänga butiker tillfälligt och med kort varsel för att värna om våra kunders och medarbetares hälsa.

Se din butiks öppettider här


Ökat tryck på kundtjänst

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss och vi har ett ökat tryck på vår kundtjänst. Det gör att svarstiden kan vara längre än vanligt. I vår chatt får du hjälp snabbast.

Våra öppettider i olika kanaler kan påverkas av det rådande läget. Så här ser de ut idag:

  • Chatt: Vardagar: 9–20. Lördag: 9–15. Söndag: stängt.
  • Telefon 0771-83 83 00 : Vardagar: 9.30–17. Helger: stängt.
  • Sociala medierFacebook och Twitter. Vardagar: 9–21, helger: 10–21.