Vi bygger en ny onlinebutik. Vill du testa den redan nu? Gå till beta.systembolaget.se

, Mousserande
  • Arc-en-CielNr 1932

  • Vin de Rosé Mousseux Grenache Brut
  • Frankrike
    Frankrike
  • 29:-
  • Flaska , 200 ml
Frankrike
Frankrike

Ekologiskt

Bärig smak med inslag av jordgubbar, persika och kex. Serveras vid 8-10°C som aperitif, eller till sallader och kycklingrätter.


Produktinformation

  • Säljstart

    2011-04-01
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Blek, orangerosa färg.

  • Doft

    Bärig, ungdomlig doft med inslag av jordgubbar, persika och kex.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    31 g/l

  • Producent

    Providential Wines & Spirits AB

  • Leverantör

    Providential Wines & Spirits AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Musten jäste på temperaturkontrollerade ståltankar. Vinet avalkoholiserades sedan med metoden omvänd osmos, med destillering. Omvänd osmos går till så att vinet passerar genom ett filter, under ett tryck på 20 bar. Effekten blir att vinet separeras i en vatten- och alkoholblandning samt ett koncentrat av smak, tannin, färg-pigment, mineraler m.m. Vatten- och alkoholblandningen destilleras i en kolonnpanna för att separera alkoholen från vattnet. Alkoholångorna stiger till toppen av kolonpannan, där de kondenseras till nästan ren alkohol, och det dealkoholiserade vattnet leds nedåt, kyls och blandas med smakkoncentratet.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    145

  • Säljstart

    2011-04-01
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Blek, orangerosa färg.

  • Doft

    Bärig, ungdomlig doft med inslag av jordgubbar, persika och kex.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    31 g/l

  • Producent

    Providential Wines & Spirits AB

  • Leverantör

    Providential Wines & Spirits AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Musten jäste på temperaturkontrollerade ståltankar. Vinet avalkoholiserades sedan med metoden omvänd osmos, med destillering. Omvänd osmos går till så att vinet passerar genom ett filter, under ett tryck på 20 bar. Effekten blir att vinet separeras i en vatten- och alkoholblandning samt ett koncentrat av smak, tannin, färg-pigment, mineraler m.m. Vatten- och alkoholblandningen destilleras i en kolonnpanna för att separera alkoholen från vattnet. Alkoholångorna stiger till toppen av kolonpannan, där de kondenseras till nästan ren alkohol, och det dealkoholiserade vattnet leds nedåt, kyls och blandas med smakkoncentratet.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    145


Förpackningar