, Rosé
  • Black TowerNr 1960

  • Rosé Non Alcoholic
  • Tyskland
    Tillverkad i Tyskland
  • 49:-
  • Flaska , 750 ml
Tyskland
Tillverkad i Tyskland

Ungdomlig, fruktig smak med inslag av jordgubbar, örter, persika, hallon och citrus. Serveras vid cirka 8°C som sällskapsdryck, eller till fiskrätter eller sallader.


Produktinformation

  • Lättare glasflaska

  • Säljstart

    2018-06-01
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Ljus, orangerosa färg.

  • Doft

    Ungdomlig, fruktig doft med inslag av jordgubbar, örter, persika och citrus.

  • Råvaror

    Garnacha, och .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    54 g/l

  • Producent

    Reh Kendermann

  • Om producenten

    Reh Kendermann startades 1920 av Carl Reh som ett handelsföretag för druvor, druvmust och vin i Leiwen i Mosel. Några år senare byggdes firmans första vineri. 1997 slogs firmorna Carl Reh och Hermann Kendermann ihop till Reh Kendermann Winery, med säte i Bingen. 1999 tog Carl Reh (sonson till grundaren Carl) och hans hustru Andrea över hela ägarskapet av firman.

  • Leverantör

    Hermansson & Co AB

  • Skörd

    Druvorna till denna dryck skördades tidigt, för att hålla en lägre sockernivå. Med detta uppnår man att den möjliga halten alkohol i den färdiga drycken blir lägre, eftersom jäst omvandlar socker till alkohol.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades och jäste vid en temperatur av cirka 30°C i flera dagar. Alkoholen togs sedan bort genom vacuumdestillering vid lågt tryck och en temperatur som inte översteg 30°C.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    65,33

  • Säljstart

    2018-06-01
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Ljus, orangerosa färg.

  • Doft

    Ungdomlig, fruktig doft med inslag av jordgubbar, örter, persika och citrus.

  • Råvaror

    Garnacha, och .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    54 g/l

  • Producent

    Reh Kendermann

  • Om producenten

    Reh Kendermann startades 1920 av Carl Reh som ett handelsföretag för druvor, druvmust och vin i Leiwen i Mosel. Några år senare byggdes firmans första vineri. 1997 slogs firmorna Carl Reh och Hermann Kendermann ihop till Reh Kendermann Winery, med säte i Bingen. 1999 tog Carl Reh (sonson till grundaren Carl) och hans hustru Andrea över hela ägarskapet av firman.

  • Leverantör

    Hermansson & Co AB

  • Skörd

    Druvorna till denna dryck skördades tidigt, för att hålla en lägre sockernivå. Med detta uppnår man att den möjliga halten alkohol i den färdiga drycken blir lägre, eftersom jäst omvandlar socker till alkohol.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades och jäste vid en temperatur av cirka 30°C i flera dagar. Alkoholen togs sedan bort genom vacuumdestillering vid lågt tryck och en temperatur som inte översteg 30°C.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    65,33