, Mousserande
  • Chapel HillNr 1926

  • Sparkling Collection Doux
  • Tyskland
    Tyskland
  • 49:-
  • Flaska , 750 ml
Tyskland
Tyskland

Fruktig, söt smak med inslag av päron, honungsmelon och citrus. Serveras vid cirka 8°C som aperitif, eller lättare rätter av fisk och skaldjur.


Produktinformation

  • Säljstart

    2008-11-03
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av päron, honungsmelon och citrus.

  • Sockerhalt

    65 g/l

  • Producent

    Balatonboglár Winery

  • Om producenten

    Balatonboglár Winery (BB) grundades 1956. Producenten köper druvor av kontrakterade odlare vars gemensamma vinodlingar uppgår till 2 500 hektar. Varumärket Chapel Hill etablerades i slutet av 1980-talet.

  • Leverantör

    Henkell Freixenet Sweden AB

  • Förslutning

    Plast

  • Kr/l - jämförpris

    65,33

  • Ingredienser

    Avalkoholiserat vin, druvjuice, socker, kolsyra, konserveringsmedel SVAVELDIOXID

    Näringsvärde per 100 ml

    Energi

    136 kJ/32 kcal

    Fett

    < 0,5 g

    Varav mättat fett

    < 0,1 g

    Kolhydrat

    7,5 g

    Varav sockerarter

    7,5 g

    Protein

    < 0,5 g

    Salt

    < 0 g

  • Säljstart

    2008-11-03
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av päron, honungsmelon och citrus.

  • Sockerhalt

    65 g/l

  • Producent

    Balatonboglár Winery

  • Om producenten

    Balatonboglár Winery (BB) grundades 1956. Producenten köper druvor av kontrakterade odlare vars gemensamma vinodlingar uppgår till 2 500 hektar. Varumärket Chapel Hill etablerades i slutet av 1980-talet.

  • Leverantör

    Henkell Freixenet Sweden AB

  • Förslutning

    Plast

  • Kr/l - jämförpris

    65,33

  • Ingredienser

    Avalkoholiserat vin, druvjuice, socker, kolsyra, konserveringsmedel SVAVELDIOXID

    Näringsvärde per 100 ml

    Energi

    136 kJ/32 kcal

    Fett

    < 0,5 g

    Varav mättat fett

    < 0,1 g

    Kolhydrat

    7,5 g

    Varav sockerarter

    7,5 g

    Protein

    < 0,5 g

    Salt

    < 0 g