, Övrigt
  • FentimansNr 1963

  • Ginger Beer
  • Storbritannien
    Tillverkad i Storbritannien
  • 23:50
  • Flaska , 275 ml
Storbritannien
Tillverkad i Storbritannien

Kryddig, söt smak med hetta och tydlig karaktär av ingefära, inslag av lime, kanel och chili. Serveras kyld som sällskapsdryck, till sushi eller till inte alltför kryddstark asiatisk mat.


Produktinformation

  • Säljstart

    2012-04-02
  • Alkoholhalt

    0,5 %

  • Färg

    Blek, något oklar, ljusgul färg.

  • Doft

    Kryddig doft med tydlig karaktär av ingefära, inslag av lime och gräs.

  • Råvaror

    Ingefära, rölleka, citron, veronika, enbär och spansk peppar.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    74 g/l

  • Producent

    Fentimans

  • Om producenten

    Thomas Fentiman grundade firman 1905, och man är specialiserade på bryggning av botaniska drycker.

  • Leverantör

    Dryck STHLM AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ingefäran krossades, ångades och blandades med jäst, socker och källvatten i kopparpannor. Drycken drogs sedan om till stora träfat för jäsning. Jäsningen tog en vecka, och under den tiden tillsattes örter och andra naturliga smakämnen. Kolsyrat vatten tillsattes och drycken pastöriserades sedan hastigt. Drycken buteljerades utan filtrering eller konserveringsmedel.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    85,46

  • Säljstart

    2012-04-02
  • Alkoholhalt

    0,5 %

  • Färg

    Blek, något oklar, ljusgul färg.

  • Doft

    Kryddig doft med tydlig karaktär av ingefära, inslag av lime och gräs.

  • Råvaror

    Ingefära, rölleka, citron, veronika, enbär och spansk peppar.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    74 g/l

  • Producent

    Fentimans

  • Om producenten

    Thomas Fentiman grundade firman 1905, och man är specialiserade på bryggning av botaniska drycker.

  • Leverantör

    Dryck STHLM AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ingefäran krossades, ångades och blandades med jäst, socker och källvatten i kopparpannor. Drycken drogs sedan om till stora träfat för jäsning. Jäsningen tog en vecka, och under den tiden tillsattes örter och andra naturliga smakämnen. Kolsyrat vatten tillsattes och drycken pastöriserades sedan hastigt. Drycken buteljerades utan filtrering eller konserveringsmedel.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    85,46