Vi bygger en ny onlinebutik. Vill du testa den redan nu? Gå till beta.systembolaget.se

Information till besökare

Under delar av söndagen kommer det inte gå att lägga beställningar på systembolaget.se

, Mousserande
  • GodDryck No 1Nr 1959

  • Goda Bubblor
  • Internationellt märke
    Internationellt märke
  • 89:-
  • Flaska , 750 ml
Internationellt märke
Internationellt märke

Ekologiskt

Fruktig, ungdomlig smak med inslag av honungsmelon, gula äpplen, örter och citron. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.


Produktinformation

  • Säljstart

    2015-06-01
  • Alkoholhalt

    0,2 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gula äpplen, örter och citrus.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    30 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att detta är veganvänligt.

  • Producent

    GodDryck i Sverige AB

  • Leverantör

    GodDryck i Sverige AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Inledningsvis framställs ett vitt, ekologiskt vin, som sedan avalkoholiseras genom vacuumdestillation. Vid vacuumdestillation utnyttjar man det faktum att alkohol har en lägre kokpunkt än vatten. Det innebär att alkoholen ångar bort utan att de smakämnen som finns i drycken förloras. Vacuumet gör att kokpunkten sänks nästan till rumstemperatur, vilket gör metoden varsam, det enda som händer med drycken är att alkoholen kan tas bort fullständigt. För att göra drycken mousserande tillsätts kolsyra före buteljeringen.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    118,67

  • Säljstart

    2015-06-01
  • Alkoholhalt

    0,2 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gula äpplen, örter och citrus.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    30 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att detta är veganvänligt.

  • Producent

    GodDryck i Sverige AB

  • Leverantör

    GodDryck i Sverige AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Inledningsvis framställs ett vitt, ekologiskt vin, som sedan avalkoholiseras genom vacuumdestillation. Vid vacuumdestillation utnyttjar man det faktum att alkohol har en lägre kokpunkt än vatten. Det innebär att alkoholen ångar bort utan att de smakämnen som finns i drycken förloras. Vacuumet gör att kokpunkten sänks nästan till rumstemperatur, vilket gör metoden varsam, det enda som händer med drycken är att alkoholen kan tas bort fullständigt. För att göra drycken mousserande tillsätts kolsyra före buteljeringen.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    118,67