Vi bygger en ny onlinebutik. Vill du testa den redan nu? Gå till beta.systembolaget.se

, Mousserande
  • GodDryck No 2Nr 1969

  • Goda Bubblor Rosé
  • Internationellt märke
    Internationellt märke
  • 89:-
  • Flaska , 750 ml
Internationellt märke
Internationellt märke

Ekologiskt

Ungdomlig, fruktig smak med inslag av smultron, persika, jordgubbar och blodgrapefrukt. Serveras vid 8-10°C som aperitif, eller till sallader och kycklingrätter.


Produktinformation

  • Säljstart

    2016-03-01
  • Alkoholhalt

    0,2 %

  • Färg

    Ljus, orangerosa färg.

  • Doft

    Ungdomlig, fruktig doft med inslag av smultron, persika och jordgubbar.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    33 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att detta är veganvänligt.

  • Producent

    GodDryck i Sverige AB

  • Leverantör

    GodDryck i Sverige AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Inledningsvis framställs ett ekologiskt rosé vin, som sedan avalkoholiseras genom vacuumdestillation. Vid vacuumdestillation utnyttjar man det faktum att alkohol har en lägre kokpunkt än vatten. Det innebär att alkoholen ångar bort utan att de smakämnen som finns i drycken förloras. Vacuumet gör att alkoholen förångas redan vid rumstemperatur, vilket gör metoden varsam, det enda som händer med drycken är att alkoholen kan tas bort fullständigt. För att göra drycken mousserande tillsätts kolsyra före buteljeringen.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    118,67

  • Säljstart

    2016-03-01
  • Alkoholhalt

    0,2 %

  • Färg

    Ljus, orangerosa färg.

  • Doft

    Ungdomlig, fruktig doft med inslag av smultron, persika och jordgubbar.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    33 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att detta är veganvänligt.

  • Producent

    GodDryck i Sverige AB

  • Leverantör

    GodDryck i Sverige AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Inledningsvis framställs ett ekologiskt rosé vin, som sedan avalkoholiseras genom vacuumdestillation. Vid vacuumdestillation utnyttjar man det faktum att alkohol har en lägre kokpunkt än vatten. Det innebär att alkoholen ångar bort utan att de smakämnen som finns i drycken förloras. Vacuumet gör att alkoholen förångas redan vid rumstemperatur, vilket gör metoden varsam, det enda som händer med drycken är att alkoholen kan tas bort fullständigt. För att göra drycken mousserande tillsätts kolsyra före buteljeringen.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    118,67