, Must
  • Most Flor de RaimNr 11964

  • Xarello , 2017
  • Spanien
    Tillverkad i Spanien
  • 40:-
  • Flaska , 500 ml
Spanien
Tillverkad i Spanien

Ekologiskt

Fruktig, söt smak med inslag av gula äpplen, apelsin, kryddor och honung. Serveras vid cirka 8°C till frukt- och bärdesserter eller som sällskapsdryck.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-03-01
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Druvig doft med inslag av gula äpplen, halm, apelsinblommor och honung.

  • Råvaror

    Xarel-lo.

  • Sockerhalt

    136 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att detta är veganvänligt.

  • Producent

    Llopart

  • Om producenten

    Enligt dokument fick familjen Lloparts anfader Bernardus Leopardi tillgång till några vingårdar på egendomen Can Llopart de Subirats år 1385. Familjen fortsatte genom århundradena att producera druvor, vete och oliver på gården. I slutet av 1800-talet bestämdes det att produktionen skulle utgöras enbart av druvor. Idag produceras cava (mousserande vin), stilla vin och druvmust.

  • Leverantör

    Spirit of Avalon

  • Odlingsområde

    Druvorna till denna must kommer från vingårdar som ligger på en höjd av 350 meter över havet i Karalonien.

  • Skörd

    Druvorna skördades för hand. Vid skörden sorterades druvorna.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna kyldes och pressades försiktigt. Musten pastöriserades sedan vid låg temperatur.

  • Kr/l - jämförpris

    80

  • Säljstart

    2018-03-01
  • Alkoholhalt

    0 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Druvig doft med inslag av gula äpplen, halm, apelsinblommor och honung.

  • Råvaror

    Xarel-lo.

  • Sockerhalt

    136 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att detta är veganvänligt.

  • Producent

    Llopart

  • Om producenten

    Enligt dokument fick familjen Lloparts anfader Bernardus Leopardi tillgång till några vingårdar på egendomen Can Llopart de Subirats år 1385. Familjen fortsatte genom århundradena att producera druvor, vete och oliver på gården. I slutet av 1800-talet bestämdes det att produktionen skulle utgöras enbart av druvor. Idag produceras cava (mousserande vin), stilla vin och druvmust.

  • Leverantör

    Spirit of Avalon

  • Odlingsområde

    Druvorna till denna must kommer från vingårdar som ligger på en höjd av 350 meter över havet i Karalonien.

  • Skörd

    Druvorna skördades för hand. Vid skörden sorterades druvorna.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna kyldes och pressades försiktigt. Musten pastöriserades sedan vid låg temperatur.

  • Kr/l - jämförpris

    80