Vi bygger en ny onlinebutik. Vill du testa den redan nu? Gå till beta.systembolaget.se

Aperitif och dessert , Sherry & Montilla , Annan sherry
  • Dry SackNr 8209

  • Spanien
    Spanien , , Jerez
  • 99:-
  • Flaska , 750 ml
Spanien
Spanien , , Jerez

Nötig, druvig smak med sötma, inslag av torkade fikon, pomerans, farinsocker och nougat. Serveras vid cirka 14°C som aperitif eller till kallskuret.


Produktinformation

  • Säljstart

    1994-07-01
  • Alkoholhalt

    15 %

  • Färg

    Ljus, gulbrun färg.

  • Doft

    Nötig, druvig doft med inslag av pomerans, nougat, torkade fikon och örter.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    44 g/l

  • Producent

    Williams & Humbert

  • Om producenten

    Williams & Humbert grundades 1877 av sir Alexander Williams och Arthur Humbert. Varumärket Dry Sack lanserades 1906.

  • Leverantör

    Ward Wines AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Beteckningen "Medium" är inte en speciell sherrytyp utan en blandning av Amontillado-, Oloroso- och Pedro Ximénez-viner.

  • Lagring

    Vinet har lagrats på ekfat enligt ett traditionellt system som kallas "solera". Det innebär att viner från olika årgångar blandas med varandra enligt ett speciellt uppradat fatmönster för att öka komplexiteten och kompensera för variationer mellan olika årgångar.

  • Hållbarhet

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    132

  • Säljstart

    1994-07-01
  • Alkoholhalt

    15 %

  • Färg

    Ljus, gulbrun färg.

  • Doft

    Nötig, druvig doft med inslag av pomerans, nougat, torkade fikon och örter.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    44 g/l

  • Producent

    Williams & Humbert

  • Om producenten

    Williams & Humbert grundades 1877 av sir Alexander Williams och Arthur Humbert. Varumärket Dry Sack lanserades 1906.

  • Leverantör

    Ward Wines AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Beteckningen "Medium" är inte en speciell sherrytyp utan en blandning av Amontillado-, Oloroso- och Pedro Ximénez-viner.

  • Lagring

    Vinet har lagrats på ekfat enligt ett traditionellt system som kallas "solera". Det innebär att viner från olika årgångar blandas med varandra enligt ett speciellt uppradat fatmönster för att öka komplexiteten och kompensera för variationer mellan olika årgångar.

  • Hållbarhet

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    132


Förpackningar