Hemleverans gör du enklast på beta.systembolaget.se.

Sake
  • Fudoh Purple Label OmachiNr 90079

  • Sake
  • Japan
    Japan
  • 314:-
  • Flaska , 720 ml
Japan
Japan

Fruktig smak med liten sötma, inslag av päron, ananas, honungsmelon, nötter, vitpeppar, mandelblommor och mineral. Serveras antingen vid 10-14°C eller vid 35-45°C, gärna till sushi eller andra japanska rätter, eller serveras med is som aperitif.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2020-03-13
  • Alkoholhalt

    17 %

  • Färg

    Blek, nästan vattenklar färg med grön nyans.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av päron, honungsmelon, ananas, litchi och mandelblommor.

  • Råvaror

    Mältat oamchi-ris.

  • Övrigt

    Denna sake är av typen Junmai Ginjo vilket är en kvalitetsbeteckning som innebär att riset måste poleras ner till åtminstone 60 procent av sin ursprungliga storlek. Riset till denna sake har polerats ned till 55 procent.

  • Allergener

    Innehåller: Inga allergener

  • Producent

    Nabedana Inc

  • Leverantör

    Akebono Unlimited AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Sake görs av polerat ris som jäses i tre steg, följt av en längre jäsning vid cirka 10°C. Saken har en alkoholhalt på 20 volymprocent efter avslutad jäsning, och späds därefter till 14-16 volymprocent.

  • Förslutning

    Syntetkork

  • Kr/l - jämförpris

    436,11

  • Säljstart

    2020-03-13
  • Alkoholhalt

    17 %

  • Färg

    Blek, nästan vattenklar färg med grön nyans.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av päron, honungsmelon, ananas, litchi och mandelblommor.

  • Råvaror

    Mältat oamchi-ris.

  • Övrigt

    Denna sake är av typen Junmai Ginjo vilket är en kvalitetsbeteckning som innebär att riset måste poleras ner till åtminstone 60 procent av sin ursprungliga storlek. Riset till denna sake har polerats ned till 55 procent.

  • Allergener

    Innehåller: Inga allergener

  • Producent

    Nabedana Inc

  • Leverantör

    Akebono Unlimited AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Sake görs av polerat ris som jäses i tre steg, följt av en längre jäsning vid cirka 10°C. Saken har en alkoholhalt på 20 volymprocent efter avslutad jäsning, och späds därefter till 14-16 volymprocent.

  • Förslutning

    Syntetkork

  • Kr/l - jämförpris

    436,11