, Torr och halvtorr
  • Bad Apple CiderNr 1829

  • Frutoso
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige
  • 18:90
  • 1,00 kr pant tillkommer

     

  • PET-flaska , 330 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige

Mycket fruktig smak med liten sötma och tydlig karaktär av röda äpplen, inslag av kryddor. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av kyckling eller fläskkött.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-03-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Mycket fruktig doft med tydlig karaktär av röda äpplen, inslag av tropisk frukt och kryddor.

  • Sockerhalt

    44 g/l

  • Övrigt

    Cideräpplen har tjocka skal och är mindre än ätäpplen. Äpplena delas in i fyra olika grupper, söta, bitter-söta, bittra och syrliga. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Namnet äppelcider används när mängden äppelmust överstiger 50 procent, och detsamma gäller också för päron. Cidern får kolsyras. Utöver tillåtna livsmedeltillsatser och naturliga aromer får endast ojäst fruktjuice av äpple eller päron, vatten och socker tillsättas. Om cidern smaksatts ska det anges. Undantaget är om enbart naturliga aromer av äpple eller päron använts.

  • Producent

    Krönleins

  • Leverantör

    Frutoso International AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Äppelmust jästes till äppelvin, som smaksattes med aromer.

  • Kr/l - jämförpris

    57,27

  • Säljstart

    2018-03-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Mycket fruktig doft med tydlig karaktär av röda äpplen, inslag av tropisk frukt och kryddor.

  • Sockerhalt

    44 g/l

  • Övrigt

    Cideräpplen har tjocka skal och är mindre än ätäpplen. Äpplena delas in i fyra olika grupper, söta, bitter-söta, bittra och syrliga. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Namnet äppelcider används när mängden äppelmust överstiger 50 procent, och detsamma gäller också för päron. Cidern får kolsyras. Utöver tillåtna livsmedeltillsatser och naturliga aromer får endast ojäst fruktjuice av äpple eller päron, vatten och socker tillsättas. Om cidern smaksatts ska det anges. Undantaget är om enbart naturliga aromer av äpple eller päron använts.

  • Producent

    Krönleins

  • Leverantör

    Frutoso International AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Äppelmust jästes till äppelvin, som smaksattes med aromer.

  • Kr/l - jämförpris

    57,27