, Söt
  • BriskaNr 1812

  • Fläder
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige
  • 12:90
  • 1,00 kr pant tillkommer

     

  • Burk , 330 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige

Söt, blommig, fruktig smak med tydlig karaktär av fläder, inslag av gröna äpplen och citrus. Serveras kyld som sällskapsdryck.


Produktinformation

  • Säljstart

    2014-09-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg.

  • Doft

    Blommig, fruktig doft med tydlig karaktär av fläder, inslag av gröna äpplen och citrus.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    78 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Producent

    Hellefors Bryggeri

  • Om producenten

    Briska Cider utvecklades tillsammans med Kiviks Musteri och ägs sedan 2008 av Spendrups. Hellefors Bryggeri grundades på 1930-talet av Charles Holmstrand och framställde då främst läskedryck och svagdricka. Hellefors Bryggeri har två produktionsanläggningar, ett i Hällefors och ett i Grängesberg där flera olika typer av drycker framställs.

  • Leverantör

    Spendrups Bryggeri AB

  • Kr/l - jämförpris

    39,09

  • Säljstart

    2014-09-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg.

  • Doft

    Blommig, fruktig doft med tydlig karaktär av fläder, inslag av gröna äpplen och citrus.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    78 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Producent

    Hellefors Bryggeri

  • Om producenten

    Briska Cider utvecklades tillsammans med Kiviks Musteri och ägs sedan 2008 av Spendrups. Hellefors Bryggeri grundades på 1930-talet av Charles Holmstrand och framställde då främst läskedryck och svagdricka. Hellefors Bryggeri har två produktionsanläggningar, ett i Hällefors och ett i Grängesberg där flera olika typer av drycker framställs.

  • Leverantör

    Spendrups Bryggeri AB

  • Kr/l - jämförpris

    39,09