Se nya drycker 3 veckor före lansering. Gå till beta.systembolaget.se

Information till besökare

För tillfället har vi tekniska problem med vår chatt.

, Torr och halvtorr
  • Kopparberg CiderNr 1809

  • Naked Apple
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige
  • 15:80
  • 1,00 kr pant tillkommer

     

  • Burk , 500 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige

Fruktig smak med liten sötma, inslag av gröna äpplen, päron, vanilj och lime. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött, gärna med asiatiska inslag.


Produktinformation

  • Säljstart

    2011-05-16
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gröna äpplen, päron och lime.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    44 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Producent

    Kopparbergs Bryggeri

  • Om producenten

    Kopparbergs Bryggeri grundades 1882 då ett antal svagdricke-bryggare gick samman för att brygga svagdricka, vilket man gjorde fram till 1988. Bryggeriet såldes sedan till en utländsk aktör som inte lyckades utan gick i konkurs och banken tog över företaget. 1994 köpte bröderna Peter och Dan-Anders Bronsman Kopparbergs och anställde bryggmästaren Wolfgang Voigt.

  • Leverantör

    Kopparbergs Bryggeri AB

  • Kr/l - jämförpris

    31,6

  • Säljstart

    2011-05-16
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gröna äpplen, päron och lime.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    44 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Producent

    Kopparbergs Bryggeri

  • Om producenten

    Kopparbergs Bryggeri grundades 1882 då ett antal svagdricke-bryggare gick samman för att brygga svagdricka, vilket man gjorde fram till 1988. Bryggeriet såldes sedan till en utländsk aktör som inte lyckades utan gick i konkurs och banken tog över företaget. 1994 köpte bröderna Peter och Dan-Anders Bronsman Kopparbergs och anställde bryggmästaren Wolfgang Voigt.

  • Leverantör

    Kopparbergs Bryggeri AB

  • Kr/l - jämförpris

    31,6


Förpackningar