Information till besökare

Söndagen den 21 oktober uppdaterar vi systembolaget.se. Det innebär att vissa tjänster stundtals inte kommer vara tillgängliga. Det gäller till exempel möjligheten att beställa dryck eller registrera förfrågan om privatimport.

, Torr och halvtorr
  • Le Clos FleuriNr 1816

  • BIO
  • Frankrike
    Tillverkad i Frankrike
  • 59:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
Tillverkad i Frankrike

Ekologiskt

Fruktig smak med inslag av röda äpplen, halm, aprikos, kryddor och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till rätter av fläsk eller kyckling.


Produktinformation

  • Säljstart

    2017-12-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Mörk, gyllengul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av röda äpplen, stall, aprikos, kryddor och apelsin.

  • Råvaror

    Cideräpplen.

  • Sockerhalt

    45 g/l

  • Producent

    Cidrerie de la Brique

  • Om producenten

    Cidrerie de la Brique är ett familjeföretag som grundades 1953 och som idag drivs av Francis Dupont i tredje generation. Cidrerie de la Brique ligger utanför Valognes i kommunen Saint Joseph. Man tillverkar cider enligt traditionella metoder och gör mycket av arbetet för hand. Äpplena köps in från olika odlare i Normandiet.

  • Leverantör

    Divine AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Äpplena tvättades, sorterades och krossades. Därefter pressades äpplena och musten filtrerades innan naturlig jäsning på stora tankar. Cidermästare är Franck Revelle.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    78,67

  • Säljstart

    2017-12-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Mörk, gyllengul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av röda äpplen, stall, aprikos, kryddor och apelsin.

  • Råvaror

    Cideräpplen.

  • Sockerhalt

    45 g/l

  • Producent

    Cidrerie de la Brique

  • Om producenten

    Cidrerie de la Brique är ett familjeföretag som grundades 1953 och som idag drivs av Francis Dupont i tredje generation. Cidrerie de la Brique ligger utanför Valognes i kommunen Saint Joseph. Man tillverkar cider enligt traditionella metoder och gör mycket av arbetet för hand. Äpplena köps in från olika odlare i Normandiet.

  • Leverantör

    Divine AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Äpplena tvättades, sorterades och krossades. Därefter pressades äpplena och musten filtrerades innan naturlig jäsning på stora tankar. Cidermästare är Franck Revelle.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    78,67