, Söt
  • Liquid Industries CiderNr 1838

  • Grapefrukt Lindblomma och Grönt te
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige
  • 14:90
  • 1,00 kr pant tillkommer

     

  • Burk , 330 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige

Ekologiskt
Nyhet

Fruktig, söt smak med inslag av grapefrukt, gröna äpplen, vita blommor, päron, honung och grönt te. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck, eller till frukt- och bärdesserter.


Produktinformation


  • Säljstart

    2019-03-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Blek, nästan vattenklar, ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig, något blommig doft med inslag av grapefrukt, päron och grönt te.

  • Råvaror

    Äpplen, grapefrukt, lindblomma och grönt te.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    89 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Namnet päroncider används när mängden päronmust överstiger 50 procent, och detsamma gäller också för äpplen. Den får kolsyras. Utöver tillåtna livsmedeltillsatser och naturliga aromer får endast ojäst fruktjuice av äpple eller päron, vatten och socker tillsättas. Om cidern smaksatts ska det anges. Undantaget är om enbart naturliga aromer av äpple eller päron använts.

  • Producent

    Hellefors Bryggeri

  • Om producenten

    Hellefors Bryggeri grundades på 1930-talet av Charles Holmstrand och framställde då främst läskedryck och svagdricka. Hellefors Bryggeri har två produktionsanläggningar, ett i Hällefors och ett i Grängesberg där flera olika typer av drycker framställs.

  • Leverantör

    Spendrups Bryggeri AB

  • Kr/l - jämförpris

    45,15

  • Säljstart

    2019-03-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Blek, nästan vattenklar, ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig, något blommig doft med inslag av grapefrukt, päron och grönt te.

  • Råvaror

    Äpplen, grapefrukt, lindblomma och grönt te.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    89 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Namnet päroncider används när mängden päronmust överstiger 50 procent, och detsamma gäller också för äpplen. Den får kolsyras. Utöver tillåtna livsmedeltillsatser och naturliga aromer får endast ojäst fruktjuice av äpple eller päron, vatten och socker tillsättas. Om cidern smaksatts ska det anges. Undantaget är om enbart naturliga aromer av äpple eller päron använts.

  • Producent

    Hellefors Bryggeri

  • Om producenten

    Hellefors Bryggeri grundades på 1930-talet av Charles Holmstrand och framställde då främst läskedryck och svagdricka. Hellefors Bryggeri har två produktionsanläggningar, ett i Hällefors och ett i Grängesberg där flera olika typer av drycker framställs.

  • Leverantör

    Spendrups Bryggeri AB

  • Kr/l - jämförpris

    45,15