, Söt
  • Rekorderlig SkogsbärNr 11844

  • Extra stark
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige , Kalmar län , Vimmerby kommun
  • 18:40
  • 1,00 kr pant tillkommer

     

  • Burk , 500 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige , Kalmar län , Vimmerby kommun

Bärig, söt smak med inslag av skogsbär, svarta vinbär och vanilj. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck.


Produktinformation

  • Säljstart

    2011-10-10
  • Alkoholhalt

    7 %

  • Färg

    Rosa färg.

  • Doft

    Bärig doft med inslag av skogsbär och vingummi.

  • Råvaror

    Kolsyrat vatten, päron- och äppelvin, socker samt aromämnen.

  • Sockerhalt

    75 g/l

  • Tillsatser

    E150b, E163, E202, E220, E330, E331.

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Allergener

    Innehåller: Svaveldioxid

  • Producent

    Åbro Bryggeri

  • Om producenten

    Åbro grundades 1856 i Vimmerby av Per W Luthander. Sedan 1898 ägs företaget av familjen Dunge. Idag är Henrik Dunge verkställande direktör för företaget, vars huvudkontor och bryggeri ännu ligger i Vimmerby.

  • Leverantör

    Åbro Bryggeri

    Leverantören är ansluten till Dryckesbranschens klimatinitiativ

  • Kr/l - jämförpris

    36,8

  • Säljstart

    2011-10-10
  • Alkoholhalt

    7 %

  • Färg

    Rosa färg.

  • Doft

    Bärig doft med inslag av skogsbär och vingummi.

  • Råvaror

    Kolsyrat vatten, päron- och äppelvin, socker samt aromämnen.

  • Sockerhalt

    75 g/l

  • Tillsatser

    E150b, E163, E202, E220, E330, E331.

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Allergener

    Innehåller: Svaveldioxid

  • Producent

    Åbro Bryggeri

  • Om producenten

    Åbro grundades 1856 i Vimmerby av Per W Luthander. Sedan 1898 ägs företaget av familjen Dunge. Idag är Henrik Dunge verkställande direktör för företaget, vars huvudkontor och bryggeri ännu ligger i Vimmerby.

  • Leverantör

    Åbro Bryggeri

    Leverantören är ansluten till Dryckesbranschens klimatinitiativ

  • Kr/l - jämförpris

    36,8