, Söt
  • Vikbo CiderNr 1861

  • Röd Rabarber
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige
  • 14:90
  • Flaska , 330 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige

Bärig, mycket söt smak med inslag av rabarber, jordgubbar och vanilj. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck.


Produktinformation

  • Säljstart

    2016-03-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Ljus, blårosa färg.

  • Doft

    Bärig doft med inslag av rabarber, jordgubbar och vanilj.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    96 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Producent

    Brewery International

  • Om producenten

    Brewery International Sweden AB startade sin svenska verksamhet år 2005.

  • Leverantör

    Brewery International Sweden AB

  • Odlingsområde

    Äppel- och päronträd trivs på platser där det är för kallt för vinrankor, som längs Atlantkusten i Frankrike, Spanien och England. Eller exempelvis i Sverige.

  • Kr/l - jämförpris

    45,15

  • Säljstart

    2016-03-01
  • Alkoholhalt

    4,5 %

  • Färg

    Ljus, blårosa färg.

  • Doft

    Bärig doft med inslag av rabarber, jordgubbar och vanilj.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    96 g/l

  • Övrigt

    Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna Från och med 1 juli 2005 har Sverige egna regler för cider. Cider i Sverige ska vara framställd genom jäsning av äppel- och/eller päronmust. Beteckningarna päroncider eller äppelcider används då andelen juice från päron eller äpple överstiger 50 procent av den ingående mängden juice. Det är tillåtet att smaksätta med naturliga aromer, ojäst fruktjuice av äpple eller päron samt socker. Svensk cider får också kolsyras.

  • Producent

    Brewery International

  • Om producenten

    Brewery International Sweden AB startade sin svenska verksamhet år 2005.

  • Leverantör

    Brewery International Sweden AB

  • Odlingsområde

    Äppel- och päronträd trivs på platser där det är för kallt för vinrankor, som längs Atlantkusten i Frankrike, Spanien och England. Eller exempelvis i Sverige.

  • Kr/l - jämförpris

    45,15


Förpackningar