, Torrt vitt
  • Gancia ProseccoNr 7879

  • Brut
  • Italien
    , Venetien , Prosecco
  • 56:-
  • Flaska , 375 ml
Italien
, Venetien , Prosecco

Fruktig smak med inslag av gula päron, honungsmelon, gröna äpplen och citrusskal. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.


Produktinformation

  • Säljstart

    2011-10-01
  • Alkoholhalt

    11,5 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gula päron, honungsmelon och citrus.

  • Råvaror

    Glera.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    9 g/l

  • Övrigt

    Druvsorten glera kallades fram till 2009 prosecco. Glera används framförallt till mousserande viner.

  • Producent

    Gancia

  • Om producenten

    Gancia grundades 1850 av Carlo Gancia, och ägs idag av femte generationen i familjen. Man har kontroll över 2 000 hektar vingårdar, och 30 hektar i egen ägo.

  • Leverantör

    Hermansson & Co AB

  • Odlingsområde

    DOC-området Prosecco sträcker sig över områdena Veneto och Fruili Venezia Giulia i nordöstra Italien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Första jäsningen skedde i ståltankar. Den andra, kolsyregivande jäsningen skedde på trycktank. I Italien går tankjäsningsmetoden under namnet autoclave.

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    149,33

  • Säljstart

    2011-10-01
  • Alkoholhalt

    11,5 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gula päron, honungsmelon och citrus.

  • Råvaror

    Glera.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    9 g/l

  • Övrigt

    Druvsorten glera kallades fram till 2009 prosecco. Glera används framförallt till mousserande viner.

  • Producent

    Gancia

  • Om producenten

    Gancia grundades 1850 av Carlo Gancia, och ägs idag av femte generationen i familjen. Man har kontroll över 2 000 hektar vingårdar, och 30 hektar i egen ägo.

  • Leverantör

    Hermansson & Co AB

  • Odlingsområde

    DOC-området Prosecco sträcker sig över områdena Veneto och Fruili Venezia Giulia i nordöstra Italien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Första jäsningen skedde i ståltankar. Den andra, kolsyregivande jäsningen skedde på trycktank. I Italien går tankjäsningsmetoden under namnet autoclave.

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    149,33