, Vitt Torrt
  • Gardo & MorrisNr 7928

  • Brut
  • Nya Zeeland
  • 120:-
  • Flaska , 750 ml
Nya Zeeland

Nyanserad, fruktig, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, ljust bröd, päron, örter och citrus. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk eller skaldjur.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-06-01
  • Alkoholhalt

    12,5 %

  • Färg

    Ljus, gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med inslag av gröna äpplen, ljust bröd, persika, örter och citrus.

  • Råvaror

    50% och 50% .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    8 g/l

  • Producent

    Gardo Morris Wines

  • Om producenten

    Gardo Morris Wines är familjeägt. Vinmakare är Benjamin Morris som studerade oenologi vid Lincoln University på Nya Zeeland. Där specialiserade han sig på forskning om organisk produktion av vin utan tillsatser av konserveringsmedel (i vin används svavel som konserveringsmedel).

  • Leverantör

    Gardo & Morris AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades och jäste tills det var helt torrt. En del av vinet vilade sedan på ståltankar, och en liten del vilade på gamla ekfat där det genomgick malolaktisk jäsning. De olika delarna vin blandades sedan, och buteljerades med socker och jäst för en andra, kolsyregivande jäsning på butelj. Efter ett år med jäsfällningen på butelj degorgerades vinet (jästfällningen avlägsnades).

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    160

  • Säljstart

    2018-06-01
  • Alkoholhalt

    12,5 %

  • Färg

    Ljus, gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med inslag av gröna äpplen, ljust bröd, persika, örter och citrus.

  • Råvaror

    50% och 50% .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    8 g/l

  • Producent

    Gardo Morris Wines

  • Om producenten

    Gardo Morris Wines är familjeägt. Vinmakare är Benjamin Morris som studerade oenologi vid Lincoln University på Nya Zeeland. Där specialiserade han sig på forskning om organisk produktion av vin utan tillsatser av konserveringsmedel (i vin används svavel som konserveringsmedel).

  • Leverantör

    Gardo & Morris AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades och jäste tills det var helt torrt. En del av vinet vilade sedan på ståltankar, och en liten del vilade på gamla ekfat där det genomgick malolaktisk jäsning. De olika delarna vin blandades sedan, och buteljerades med socker och jäst för en andra, kolsyregivande jäsning på butelj. Efter ett år med jäsfällningen på butelj degorgerades vinet (jästfällningen avlägsnades).

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    160