, Torrt vitt
  • KrugNr 7494

  • Grande Cuvée
  • Frankrike
    ,
  • 1 699:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
,

Komplex, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, ljust bröd, hasselnötter, apelsin, krusbär, mineral och vit choklad. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av skaldjur, fisk eller ljust kött.


Produktinformation

  • Säljstart

    1955-01-01
  • Alkoholhalt

    12 %

  • Färg

    Ljus, gul färg.

  • Doft

    Komplex doft med inslag av gula äpplen, ljust bröd, hasselnötter, apelsin, mineral och vit choklad.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    5 g/l

  • Producent

    Krug

  • Om producenten

    Krug grundades grundades 1843 av Johann-Joseph Krug och har sitt säte i Reims. Företaget tillverkar enbart exklusiva prestigeviner och Grand Cuvée är husets standardvin och utgör 80 procent av produktionen. Varumärket ägs idag av LVMH. Vinmakare är Eric Lebel.

  • Leverantör

    Moët Hennessy Sverige AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Detta vin är gjort enligt traditionell metod vilket innebär att vinet har blivit mousserande via en andra jäsning på flaska. Basvinet jäser på ekfat.

  • Lagring

    Vinet har lagrats på sin jästfällning cirka sju år innan degorgering.

  • Kr/l - jämförpris

    2265,33

  • Säljstart

    1955-01-01
  • Alkoholhalt

    12 %

  • Färg

    Ljus, gul färg.

  • Doft

    Komplex doft med inslag av gula äpplen, ljust bröd, hasselnötter, apelsin, mineral och vit choklad.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    5 g/l

  • Producent

    Krug

  • Om producenten

    Krug grundades grundades 1843 av Johann-Joseph Krug och har sitt säte i Reims. Företaget tillverkar enbart exklusiva prestigeviner och Grand Cuvée är husets standardvin och utgör 80 procent av produktionen. Varumärket ägs idag av LVMH. Vinmakare är Eric Lebel.

  • Leverantör

    Moët Hennessy Sverige AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Detta vin är gjort enligt traditionell metod vilket innebär att vinet har blivit mousserande via en andra jäsning på flaska. Basvinet jäser på ekfat.

  • Lagring

    Vinet har lagrats på sin jästfällning cirka sju år innan degorgering.

  • Kr/l - jämförpris

    2265,33