, Vitt Torrt
  • La FarraNr 7932

  • Valdobbiadene ,
  • Italien
    , Venetien , Prosecco , Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene
  • 149:-
  • Flaska , 750 ml
Italien
, Venetien , Prosecco , Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene

Nyhet

Fruktig smak med inslag av gröna äpplen, päron, örter och citrusskal. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller som sällskapsdryck.


Produktinformation


  • Säljstart

    2018-12-01
  • Alkoholhalt

    11,5 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg med grön nyans.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gröna äpplen, päron, örter, kex och citrus.

  • Råvaror

    Glera.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    3 g/l

  • Producent

    La Farra

  • Om producenten

    La Farra är ett familjeföretag, och grundades 1997. Företaget har 20 hektar vingårdar i Farra di Soligo, Pieve di Soligo, Folina och San Pietro di Feletto.

  • Leverantör

    VelvetBox AB

  • Odlingsområde

    Conegliano-Valdobbiadene ligger i Venetien i nordöstra Italien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades helt och pressades i pneumatisk press. Detta vin är gjort enligt tankmetoden, också känd som cuve close eller charmatmetoden, vilket innebär att den kolsyregivande alkoholjäsningen sker i en trycktank. Vinet får sedan vila i tanken tillsammans med sin jästfällning, som bidrar med smak och karaktär. Det färdiga vinet filtreras, varefter buteljering sker vid låg temperatur och under tryck.

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    198,67

  • Säljstart

    2018-12-01
  • Alkoholhalt

    11,5 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg med grön nyans.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av gröna äpplen, päron, örter, kex och citrus.

  • Råvaror

    Glera.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    3 g/l

  • Producent

    La Farra

  • Om producenten

    La Farra är ett familjeföretag, och grundades 1997. Företaget har 20 hektar vingårdar i Farra di Soligo, Pieve di Soligo, Folina och San Pietro di Feletto.

  • Leverantör

    VelvetBox AB

  • Odlingsområde

    Conegliano-Valdobbiadene ligger i Venetien i nordöstra Italien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades helt och pressades i pneumatisk press. Detta vin är gjort enligt tankmetoden, också känd som cuve close eller charmatmetoden, vilket innebär att den kolsyregivande alkoholjäsningen sker i en trycktank. Vinet får sedan vila i tanken tillsammans med sin jästfällning, som bidrar med smak och karaktär. Det färdiga vinet filtreras, varefter buteljering sker vid låg temperatur och under tryck.

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    198,67