, Torrt vitt
  • Victoria ProseccoNr 77880

  • Extra Dry
  • Italien
    , Venetien , Prosecco
  • 99:-
  • Flaska , 750 ml
Italien
, Venetien , Prosecco

Fruktig smak med liten sötma, inslag av honungsmelon, gråpäron och fläder. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck.


Produktinformation

  • Säljstart

    2016-03-01
  • Alkoholhalt

    11 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av honungsmelon, päron och fläder.

  • Råvaror

    Glera.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    13 g/l

  • Övrigt

    Druvsorten glera kallades fram till 2009 prosecco. Glera används framförallt till mousserande viner.

  • Producent

    COLLI VICENTINI S.C.A.

  • Leverantör

    Hard On AB

  • Odlingsområde

    DOC-området Prosecco sträcker sig över områdena Veneto och Fruili Venezia Giulia i nordöstra Italien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Detta vin är gjort enligt tankmetoden, också känd som cuve close, charmat, eller, i Italien, autoclavemetoden, vilket innebär att den kolsyregivande alkoholjäsningen sker i en trycktank. Vinet får sedan vila i tanken tillsammans med sin jästfällning, som bidrar med smak och karaktär. Det färdiga vinet filtreras, får sin söthetsgrad justerad, varefter buteljering sker under tryck, vid låg temperatur.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    132

  • Säljstart

    2016-03-01
  • Alkoholhalt

    11 %

  • Färg

    Blek, ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av honungsmelon, päron och fläder.

  • Råvaror

    Glera.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    13 g/l

  • Övrigt

    Druvsorten glera kallades fram till 2009 prosecco. Glera används framförallt till mousserande viner.

  • Producent

    COLLI VICENTINI S.C.A.

  • Leverantör

    Hard On AB

  • Odlingsområde

    DOC-området Prosecco sträcker sig över områdena Veneto och Fruili Venezia Giulia i nordöstra Italien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Detta vin är gjort enligt tankmetoden, också känd som cuve close, charmat, eller, i Italien, autoclavemetoden, vilket innebär att den kolsyregivande alkoholjäsningen sker i en trycktank. Vinet får sedan vila i tanken tillsammans med sin jästfällning, som bidrar med smak och karaktär. Det färdiga vinet filtreras, får sin söthetsgrad justerad, varefter buteljering sker under tryck, vid låg temperatur.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    132