, ,
  • BrekerietNr 11567

  • Mon Chéri
  • Sverige
    Tillverkad i Sverige
  • en veteöl med citrussyrlig smak
  • 39:90
  • Flaska , 330 ml
Sverige
Tillverkad i Sverige
en veteöl med citrussyrlig smak

Nyanserad, mycket syrlig smak med tydlig karaktär av körsbär, inslag av röda vinbär, hallon och lime. Serveras vid 6-8°C som aperitif eller som sällskapsdryck.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-07-06
  • Alkoholhalt

    5,2 %

  • Färg

    Röd färg.

  • Doft

    Fruktig doft med tydlig karaktär av körsbär, inslag av röda vinbär, halm, hallon och lime.

  • Råvaror

    Korn- och vetemalt, körsbär, råg, lime och humle.

  • Producent

    Brekeriet Beer AB

  • Om producenten

    Brekeriet Beer grundades av bröderna Fredrik, Christian och André Ek. Inledningsvis så låg bryggeriet i Djurslöv, utanför Malmö. Bröderna ville ha mer utrymme, så 2015 började de flytta sin verksamhet till större bryggerilokaler i Landskrona. Det första lite mindre bryggeriet i Djurslöv använder de dock fortfarande för jäsning.

  • Leverantör

    Brill & Co AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Vid framställning av syrlig öl kan man antingen låta jäsningen ske på naturlig väg eller, som i detta öl, tillsätta en kultur av mjölksyrabakterier. Det är också vanligt att smaksätta syrlig öl med frukt och bär, exempelvis körsbär.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    120,91

  • Säljstart

    2018-07-06
  • Alkoholhalt

    5,2 %

  • Färg

    Röd färg.

  • Doft

    Fruktig doft med tydlig karaktär av körsbär, inslag av röda vinbär, halm, hallon och lime.

  • Råvaror

    Korn- och vetemalt, körsbär, råg, lime och humle.

  • Producent

    Brekeriet Beer AB

  • Om producenten

    Brekeriet Beer grundades av bröderna Fredrik, Christian och André Ek. Inledningsvis så låg bryggeriet i Djurslöv, utanför Malmö. Bröderna ville ha mer utrymme, så 2015 började de flytta sin verksamhet till större bryggerilokaler i Landskrona. Det första lite mindre bryggeriet i Djurslöv använder de dock fortfarande för jäsning.

  • Leverantör

    Brill & Co AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Vid framställning av syrlig öl kan man antingen låta jäsningen ske på naturlig väg eller, som i detta öl, tillsätta en kultur av mjölksyrabakterier. Det är också vanligt att smaksätta syrlig öl med frukt och bär, exempelvis körsbär.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    120,91