, ,
  • Grain D'OrgeNr 1500

  • Glutenfri
  • Frankrike
    Tillverkad i Frankrike
  • har tydlig smak av jäsningen
  • 21:90
  • 1,00 kr pant tillkommer

     

  • Burk , 330 ml
Frankrike
Tillverkad i Frankrike
har tydlig smak av jäsningen

Ekologiskt

Nyanserad smak med inslag av sirapslimpa, honung, apelsin, kryddor och knäck. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött eller lammkött.


Produktinformation

  • Glutenfri

  • Säljstart

    2017-03-01
  • Alkoholhalt

    5,5 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Nyanserad doft med inslag av sirapslimpa, honung, apelsin, kryddor och aprikos.

  • Råvaror

    Korn- och vetemalt samt humle.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Brasserié Grain d`Orge

  • Leverantör

    Heba Food & Beverages AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ale tillverkas genom varmjäsning, till skillnad från kalljäsning, eller den ovanliga spontanjäsningen. Varmjäsning sker normalt vid rumstemperatur och jästen flyter upp till ytan vid jäsningen. Vid kalljäsning sjunker jästen istället till botten. I belgisk ale får ofta jästen ta en stor plats i ölets doft och smak. Jäsningen sker ofta i högre temperatur än i andra länder och de jäststammar man använder sig av ger mer fruktiga smaker än exempelvis engelsk ale. Alkoholhalten är sällan under 6 %. Belgisk ljus ale är ofta kryddiga med fruktiga aromer. En viss sötma är vanlig och beskan är ofta måttlig.

  • Kr/l - jämförpris

    66,36

  • Säljstart

    2017-03-01
  • Alkoholhalt

    5,5 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Nyanserad doft med inslag av sirapslimpa, honung, apelsin, kryddor och aprikos.

  • Råvaror

    Korn- och vetemalt samt humle.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Brasserié Grain d`Orge

  • Leverantör

    Heba Food & Beverages AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ale tillverkas genom varmjäsning, till skillnad från kalljäsning, eller den ovanliga spontanjäsningen. Varmjäsning sker normalt vid rumstemperatur och jästen flyter upp till ytan vid jäsningen. Vid kalljäsning sjunker jästen istället till botten. I belgisk ale får ofta jästen ta en stor plats i ölets doft och smak. Jäsningen sker ofta i högre temperatur än i andra länder och de jäststammar man använder sig av ger mer fruktiga smaker än exempelvis engelsk ale. Alkoholhalten är sällan under 6 %. Belgisk ljus ale är ofta kryddiga med fruktiga aromer. En viss sötma är vanlig och beskan är ofta måttlig.

  • Kr/l - jämförpris

    66,36