, ,
  • 56:90
  • Flaska , 330 ml
Italien
Tillverkad i Italien
är sötsyrlig

Komplex, fruktig, mycket syrlig smak med inslag av mörka körsbär, kavring, blodapelsin, halm, kryddor och mandelmassa. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av ljust kött, gärna kallskuret.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2020-06-09
  • Alkoholhalt

    8 %

  • Färg

    Oklar, rödbrun färg.

  • Doft

    Komplex, fruktig doft med inslag av mörka körsbär, kavring, blodapelsin, persika, kryddor och mandelmassa.

  • Råvaror

    Kornmalt, sura körsbär, körsbär och humle.

  • Allergener

    Innehåller: KORNMALT

  • Producent

    Birrificio del Ducato

  • Om producenten

    Birrificio del Ducato grundades 2007 och ligger i den lilla byn Roncole Verdi i Parma. Bryggmästaren Giovanni Campari har en kandidatexamen i livsmedelsteknik och ett förflutet som hembryggare.

  • Leverantör

    Verissima AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    La Luna Rossa har bryggts under två år med bland annat mjölksyrebakterier och brettanomyces. Därefter har ölet lagrats tillsammans med söta- och sura körsbär i minst ett halvår. Det slutgiltiga ölet blandas av ny och gammal öl och resultatet kan liknas vid en blandning av kriek och flamländsk röd ale.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    172,42

  • Säljstart

    2020-06-09
  • Alkoholhalt

    8 %

  • Färg

    Oklar, rödbrun färg.

  • Doft

    Komplex, fruktig doft med inslag av mörka körsbär, kavring, blodapelsin, persika, kryddor och mandelmassa.

  • Råvaror

    Kornmalt, sura körsbär, körsbär och humle.

  • Allergener

    Innehåller: KORNMALT

  • Producent

    Birrificio del Ducato

  • Om producenten

    Birrificio del Ducato grundades 2007 och ligger i den lilla byn Roncole Verdi i Parma. Bryggmästaren Giovanni Campari har en kandidatexamen i livsmedelsteknik och ett förflutet som hembryggare.

  • Leverantör

    Verissima AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    La Luna Rossa har bryggts under två år med bland annat mjölksyrebakterier och brettanomyces. Därefter har ölet lagrats tillsammans med söta- och sura körsbär i minst ett halvår. Det slutgiltiga ölet blandas av ny och gammal öl och resultatet kan liknas vid en blandning av kriek och flamländsk röd ale.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    172,42