, ,
  • Oude Gueuze TilquinNr 12326

  • À l'ancienne
  • Belgien
    Tillverkad i Belgien
  • är blandning av ung och lagrad lambic
  • 71:90
  • Flaska , 375 ml
Belgien
Tillverkad i Belgien
är blandning av ung och lagrad lambic

Nyanserad, karaktärsfull, mycket syrlig smak med inslag av torkade aprikoser, stall, citrus, maltvinäger, gröna äpplen och ljust bröd. Serveras vid 6-8°C som aperitif eller till skaldjursrätter.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-11-02
  • Alkoholhalt

    7 %

  • Färg

    Oklar, mörk, gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, karaktärsfull doft med inslag av torkade aprikoser, stall, citrus och ljust bröd.

  • Råvaror

    Kornmalt, vete och humle.

  • Producent

    Gueuzerie Tilquin SA

  • Om producenten

    Guezeblandaren Pierre Tilquin registrerade firman den 6 februari 2009. Att blanda gueze är ett tynande hantverk och Gueuzerie Tilquin är en av två blandarfirmor som har startats på 40 år. Pierre Tilquin är utbildad till bio-ingenjör, men har gått kurser i ölbryggning och har arbetat hos Drie Fonteinen och Cantillon. Pierre använder bland annat lambic från gueuzebryggerierna Girardin, Cantillion, Lindemans och Boon när han blandar sin gueuze.

  • Leverantör

    Belgodeli

  • Tillverkning/Vinifiering

    Denna geueze har blandats av tre olika årgångar lambic från bryggerierna Pierre köper från. Lambicen lagrades på begagnade ekfat om 400 liter. faten har tidigare använts för lagring av vin i Bordeaux och Bourgogne.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    191,73

  • Säljstart

    2018-11-02
  • Alkoholhalt

    7 %

  • Färg

    Oklar, mörk, gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, karaktärsfull doft med inslag av torkade aprikoser, stall, citrus och ljust bröd.

  • Råvaror

    Kornmalt, vete och humle.

  • Producent

    Gueuzerie Tilquin SA

  • Om producenten

    Guezeblandaren Pierre Tilquin registrerade firman den 6 februari 2009. Att blanda gueze är ett tynande hantverk och Gueuzerie Tilquin är en av två blandarfirmor som har startats på 40 år. Pierre Tilquin är utbildad till bio-ingenjör, men har gått kurser i ölbryggning och har arbetat hos Drie Fonteinen och Cantillon. Pierre använder bland annat lambic från gueuzebryggerierna Girardin, Cantillion, Lindemans och Boon när han blandar sin gueuze.

  • Leverantör

    Belgodeli

  • Tillverkning/Vinifiering

    Denna geueze har blandats av tre olika årgångar lambic från bryggerierna Pierre köper från. Lambicen lagrades på begagnade ekfat om 400 liter. faten har tidigare använts för lagring av vin i Bordeaux och Bourgogne.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    191,73