, ,
  • The KernelNr 11067

  • Biere de Saison Mosaic
  • Storbritannien
    Tillverkad i Storbritannien , England
  • är ursprungligen ett belgiskt bondgårdsöl
  • 48:60
  • Flaska , 330 ml
Storbritannien
Tillverkad i Storbritannien , England
är ursprungligen ett belgiskt bondgårdsöl

Fruktig, syrlig smak med inslag av fat, apelsin, ananas, tallkåda och maltvinäger. Serveras vid 8-10°C till rätter av fisk eller skaldjur.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2020-04-03
  • Alkoholhalt

    5,3 %

  • Färg

    Något oklar, gul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av fat, apelsin, aprikos, tallkåda och maltvinäger.

  • Råvaror

    Kornmalt, vete, havre, humle och socker.

  • Allergener

    Innehåller: kornmalt, vetemalt, havre

  • Producent

    The Kernel Brewery

  • Om producenten

    The Kernel Brewery har sitt säte i London.

  • Leverantör

    KON Beverages AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ale tillverkas genom överjäsning, till skillnad från underjäsning eller den ovanliga spontanjäsningen. Saison skiljer sig något mot övrig belgisk ale, på grund av den aromatiska jästen som används och jäsningstemperaturen, som kan ligga uppemot 35 grader. Den saisonjäst man använder ger ofta kryddiga aromer och till skillnad från annan belgisk ale så är Saison torrare i stilen. En viss syrlighet från mjölksyrebakterier samt även en stallig ton från vildjäststammar, exempelvis brettanomyces kan förekomma. Färgen är ofta ljus men kan också vara mörkare.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    147,27

  • Säljstart

    2020-04-03
  • Alkoholhalt

    5,3 %

  • Färg

    Något oklar, gul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med inslag av fat, apelsin, aprikos, tallkåda och maltvinäger.

  • Råvaror

    Kornmalt, vete, havre, humle och socker.

  • Allergener

    Innehåller: kornmalt, vetemalt, havre

  • Producent

    The Kernel Brewery

  • Om producenten

    The Kernel Brewery har sitt säte i London.

  • Leverantör

    KON Beverages AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ale tillverkas genom överjäsning, till skillnad från underjäsning eller den ovanliga spontanjäsningen. Saison skiljer sig något mot övrig belgisk ale, på grund av den aromatiska jästen som används och jäsningstemperaturen, som kan ligga uppemot 35 grader. Den saisonjäst man använder ger ofta kryddiga aromer och till skillnad från annan belgisk ale så är Saison torrare i stilen. En viss syrlighet från mjölksyrebakterier samt även en stallig ton från vildjäststammar, exempelvis brettanomyces kan förekomma. Färgen är ofta ljus men kan också vara mörkare.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    147,27