Se våra nyheter 3 veckor före lansering. Gå till beta.systembolaget.se

, ,
  • TilquinNr 11128

  • Oude Gueuze à l'Ancienne
  • Belgien
    Tillverkad i Belgien
  • är blandning av ung och lagrad lambic
  • 73:-
  • Flaska , 375 ml
Belgien
Tillverkad i Belgien
är blandning av ung och lagrad lambic

Fruktig, kryddig, mycket syrlig smak med inslag av grapefrukt, havtorn, gula krusbär, torkade örter och stall. Serveras vid 6-8°C som aperitif eller till skaldjursrätter.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2019-11-08
  • Alkoholhalt

    7 %

  • Färg

    Något oklar, mörkgul färg.

  • Doft

    Karaktärsfull, fruktig doft med inslag av grapefrukt, halm, röda äpplen och stall.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Gueuzerie Tilquin SA

  • Om producenten

    Guezeblandaren Pierre Tilquin registrerade firman den 6 februari 2009. Att blanda gueze är ett tynande hantverk och Gueuzerie Tilquin är en av två blandarfirmor som har startats på 40 år. Pierre Tilquin är utbildad till bio-ingenjör, men har gått kurser i ölbryggning och har arbetat hos Drie Fonteinen och Cantillon. Pierre använder bland annat lambic från gueuzebryggerierna Girardin, Cantillion, Lindemans och Boon när han blandar sin gueuze.

  • Leverantör

    Belgodeli

  • Tillverkning/Vinifiering

    Denna geueze har blandats av tre olika årgångar lambic från bryggerierna Pierre köper från. Lambicen lagrades på begagnade ekfat om 400 liter. faten har tidigare använts för lagring av vin i Bordeaux och Bourgogne.

  • Kr/l - jämförpris

    194,67

  • Säljstart

    2019-11-08
  • Alkoholhalt

    7 %

  • Färg

    Något oklar, mörkgul färg.

  • Doft

    Karaktärsfull, fruktig doft med inslag av grapefrukt, halm, röda äpplen och stall.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Gueuzerie Tilquin SA

  • Om producenten

    Guezeblandaren Pierre Tilquin registrerade firman den 6 februari 2009. Att blanda gueze är ett tynande hantverk och Gueuzerie Tilquin är en av två blandarfirmor som har startats på 40 år. Pierre Tilquin är utbildad till bio-ingenjör, men har gått kurser i ölbryggning och har arbetat hos Drie Fonteinen och Cantillon. Pierre använder bland annat lambic från gueuzebryggerierna Girardin, Cantillion, Lindemans och Boon när han blandar sin gueuze.

  • Leverantör

    Belgodeli

  • Tillverkning/Vinifiering

    Denna geueze har blandats av tre olika årgångar lambic från bryggerierna Pierre köper från. Lambicen lagrades på begagnade ekfat om 400 liter. faten har tidigare använts för lagring av vin i Bordeaux och Bourgogne.

  • Kr/l - jämförpris

    194,67