, ,
  • WestmalleNr 1656

  • Tripel
  • Belgien
    Tillverkad i Belgien
  • är fylligt och beskt utan sötma
  • 29:90
  • Flaska , 330 ml
Belgien
Tillverkad i Belgien
är fylligt och beskt utan sötma

Nyanserad, fruktig, kryddig smak med inslag av kryddnejlika, aprikos, honung, ananas, ljust bröd och citrus. Serveras vid 10-12°C till rätter av ljust kött eller lamm.


Produktinformation

  • Säljstart

    2016-12-01
  • Alkoholhalt

    9,5 %

  • Färg

    Oklar, gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med inslag av kryddnejlika, banan, honung, ananas, ljust bröd och citrus.

  • Råvaror

    Kornmalt och humle.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Övrigt

    Ölstilen trippel har fått sitt namn av att man silar av vörten tre gånger efter mäskning. Trippeln bryggs på den första avsilningen av vörten, som är sötast och självavrunnen. Vid bryggning omvandlas sockret till alkohol. Den höga sockerhalten gör att trippeln ofta är bryggeriets alkoholstarkaste öl. Trappistöl.

  • Producent

    Abbey of Westmalle

  • Leverantör

    Galatea AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ale tillverkas genom varmjäsning, till skillnad från kalljäsning eller den ovanliga spontanjäsningen. Varmjäsning sker normalt vid rumstemperatur. En trippel tillverkas med ljust kandisocker och ljus pilsnermalt. Ölstilen härstammar från 1700-talet och alkoholhalten är hög, ofta över 8 % och ända upp till 10 % i vissa fall.

  • Kr/l - jämförpris

    90,61

  • Säljstart

    2016-12-01
  • Alkoholhalt

    9,5 %

  • Färg

    Oklar, gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med inslag av kryddnejlika, banan, honung, ananas, ljust bröd och citrus.

  • Råvaror

    Kornmalt och humle.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Övrigt

    Ölstilen trippel har fått sitt namn av att man silar av vörten tre gånger efter mäskning. Trippeln bryggs på den första avsilningen av vörten, som är sötast och självavrunnen. Vid bryggning omvandlas sockret till alkohol. Den höga sockerhalten gör att trippeln ofta är bryggeriets alkoholstarkaste öl. Trappistöl.

  • Producent

    Abbey of Westmalle

  • Leverantör

    Galatea AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ale tillverkas genom varmjäsning, till skillnad från kalljäsning eller den ovanliga spontanjäsningen. Varmjäsning sker normalt vid rumstemperatur. En trippel tillverkas med ljust kandisocker och ljus pilsnermalt. Ölstilen härstammar från 1700-talet och alkoholhalten är hög, ofta över 8 % och ända upp till 10 % i vissa fall.

  • Kr/l - jämförpris

    90,61