,
  • A LisaNr 95887

  • Bodega Noemia , 2017
  • Argentina
    , Patagonien , Río Negro
  • 169:-
  • Flaska , 750 ml
Argentina
, Patagonien , Río Negro

Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, hallon, mjölkchoklad, svarta vinbär, mynta, vanilj och viol. Serveras vid 16-18°C till smakrika, gärna grillade rätter av lamm- eller nötkött.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Tät, mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Fruktig, nyanserad doft med inslag av fat, hallon, mjölkchoklad, svarta vinbär, mynta, blåbär och viol.

  • Råvaror

    90% , 9% och 1% petit verdot.

  • Producent

    Bodega Noemia de Patagonia S.A

  • Leverantör

    Valid Wines Sweden AB

  • Odlingsområde

    Río Negro ligger i Patagonien i västra Argentina, söder om Mendoza.

  • Skörd

    Druvorna plockades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades. Därefter inledande kallmaceration i fyra dagar. Jäsning och skalmaceration på en kombination av cementtankar och ståltankar, i två veckor, med regelbunden nedtryckning och överpumpning av skalmassan.

  • Lagring

    30 procent av vinet lagrades i nio månader på franska ekfat.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    225,33

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Tät, mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Fruktig, nyanserad doft med inslag av fat, hallon, mjölkchoklad, svarta vinbär, mynta, blåbär och viol.

  • Råvaror

    90% , 9% och 1% petit verdot.

  • Producent

    Bodega Noemia de Patagonia S.A

  • Leverantör

    Valid Wines Sweden AB

  • Odlingsområde

    Río Negro ligger i Patagonien i västra Argentina, söder om Mendoza.

  • Skörd

    Druvorna plockades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades. Därefter inledande kallmaceration i fyra dagar. Jäsning och skalmaceration på en kombination av cementtankar och ståltankar, i två veckor, med regelbunden nedtryckning och överpumpning av skalmassan.

  • Lagring

    30 procent av vinet lagrades i nio månader på franska ekfat.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    225,33