,
  • Anjou La CerisaieNr 92219

  • Frankrike
    , , , Anjou
  • 149:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
, , , Anjou

Ekologiskt

Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, plommon, svarta vinbär, choklad, kryddor och viol. Serveras vid 17-18°C till rätter av fläsk- eller lammkött eller till smakrika vegetariska rätter.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2020-08-25
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Mörk, blålila färg.

  • Doft

    Fruktig, nyanserad doft med inslag av fat, plommon, svarta vinbär, choklad, sötlakrits och örter.

  • Råvaror

    .

  • Övrigt

    Druvsorten cabernet franc används ofta i druvblandningar. Men i många röda viner från Loiredalen får denna druva ofta spela huvudrollen.

  • Allergener

    Innehåller: sulfiter

  • Producent

    Domaine de la Bergerie

  • Om producenten

    Domaine de la Bergerie grundades 1961 och drivs som ett familjeföretag. Idag drivs firman av systrarna Anne och Marie Guégniard och man förfogar över 36 hektar vingårdar.

  • Leverantör

    Vintedge AB

  • Odlingsområde

    Anjou ligger i Loiredalen nära Atlantkusten. Druvorna till detta vin kommer från området Champ-sur-Layon.

  • Jordmån

    Lera och skiffer

  • Skörd

    Skördeuttaget var 40 hektoliter per hektar

  • Tillverkning/Vinifiering

    Tio dagars jäsning och skalmaceration.

  • Lagring

    Vinet har lagrats nio månader på ståltank innan buteljering.

  • Kr/l - jämförpris

    198,67

  • Säljstart

    2020-08-25
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Mörk, blålila färg.

  • Doft

    Fruktig, nyanserad doft med inslag av fat, plommon, svarta vinbär, choklad, sötlakrits och örter.

  • Råvaror

    .

  • Övrigt

    Druvsorten cabernet franc används ofta i druvblandningar. Men i många röda viner från Loiredalen får denna druva ofta spela huvudrollen.

  • Allergener

    Innehåller: sulfiter

  • Producent

    Domaine de la Bergerie

  • Om producenten

    Domaine de la Bergerie grundades 1961 och drivs som ett familjeföretag. Idag drivs firman av systrarna Anne och Marie Guégniard och man förfogar över 36 hektar vingårdar.

  • Leverantör

    Vintedge AB

  • Odlingsområde

    Anjou ligger i Loiredalen nära Atlantkusten. Druvorna till detta vin kommer från området Champ-sur-Layon.

  • Jordmån

    Lera och skiffer

  • Skörd

    Skördeuttaget var 40 hektoliter per hektar

  • Tillverkning/Vinifiering

    Tio dagars jäsning och skalmaceration.

  • Lagring

    Vinet har lagrats nio månader på ståltank innan buteljering.

  • Kr/l - jämförpris

    198,67