,
  • ArgirioNr 95384

  • PoderNuovo a Palazzone ,
  • Italien
    , Toscana
  • 249:-
  • Flaska , 750 ml
Italien
, Toscana

Nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, oregano, blåbär, korinter, kryddnejlika och kakao. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-02-16
  • Alkoholhalt

    14,5 %

  • Färg

    Tät, mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, oregano, blåbär, korinter och choklad.

  • Råvaror

    91% och 9% .

  • Producent

    Podernuovo a Palazzone

  • Om producenten

    Podernuovo a Palazzone drivs av Giovanni Bulgari.

  • Leverantör

    Doriani Wines AB

  • Odlingsområde

    Toscana ligger i mellersta Italien.

  • Jordmån

    Lerjord med inslag av krita.

  • Skörd

    Druvorna skördades de två första veckorna i oktober.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i 20 dagar på temperaturkontrollerade trätankar om 1 500 liter. Den malolaktiska jäsning skedde på franska ekfat om 225 liter.

  • Lagring

    Vinet lagrades på en kombination av franska ekfat om 225 liter och cementtankar i cirka ett år. Efter avslutad lagring buteljerades vinet och vilade hos producenten under ytterligare ett år innan det gick till försäljning.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    332

  • Säljstart

    2018-02-16
  • Alkoholhalt

    14,5 %

  • Färg

    Tät, mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, oregano, blåbär, korinter och choklad.

  • Råvaror

    91% och 9% .

  • Producent

    Podernuovo a Palazzone

  • Om producenten

    Podernuovo a Palazzone drivs av Giovanni Bulgari.

  • Leverantör

    Doriani Wines AB

  • Odlingsområde

    Toscana ligger i mellersta Italien.

  • Jordmån

    Lerjord med inslag av krita.

  • Skörd

    Druvorna skördades de två första veckorna i oktober.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i 20 dagar på temperaturkontrollerade trätankar om 1 500 liter. Den malolaktiska jäsning skedde på franska ekfat om 225 liter.

  • Lagring

    Vinet lagrades på en kombination av franska ekfat om 225 liter och cementtankar i cirka ett år. Efter avslutad lagring buteljerades vinet och vilade hos producenten under ytterligare ett år innan det gick till försäljning.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    332