,
  • Château Capbern GasquetonNr 3071

  • Frankrike
    , , , Saint-Estèphe
  • 279:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
, , , Saint-Estèphe

Nyanserad smak med rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, kaffe, plommon, choklad, svart te och ceder. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.


Produktinformation

  • Säljstart

    2016-12-01
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Mörk, rödblå färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, kaffe, plommon, choklad och ceder.

  • Råvaror

    67% och 33% .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Producent

    Ch. Capbern Gasqueton

  • Om producenten

    Château Capbern Gasqueton omfattar 38 hektar vingårdar som är planterde med 68% cabernet sauvignon, 31% merlot och 1% petit verdot. Vinamakare är Vincent Millet.

  • Leverantör

    Hjo Grosshandel AB

  • Odlingsområde

    Saint-Estèphe ligger cirka fem mil norr om staden Bordeaux, på Girondes västra strand. Det är den nordligaste kommunen i Médoc som har en egen ursprungsbeteckning.

  • Jordmån

    Sand och grus, grus och lera och kalkjord.

  • Skörd

    Manuell.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna sorterades inledningsvis vid skörd, och sedan en gång med vibrationsband och en gång manuellt före vinifieringen. Jäsning och skalmaceration på ståltankar i cirka tre veckor vid en temperatur av 26°C.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett och ett halvt år på ekfat. 60 procent av faten var nya. Vinet klarades med äggvita före buteljeringen.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    372

  • Säljstart

    2016-12-01
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Mörk, rödblå färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, kaffe, plommon, choklad och ceder.

  • Råvaror

    67% och 33% .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Producent

    Ch. Capbern Gasqueton

  • Om producenten

    Château Capbern Gasqueton omfattar 38 hektar vingårdar som är planterde med 68% cabernet sauvignon, 31% merlot och 1% petit verdot. Vinamakare är Vincent Millet.

  • Leverantör

    Hjo Grosshandel AB

  • Odlingsområde

    Saint-Estèphe ligger cirka fem mil norr om staden Bordeaux, på Girondes västra strand. Det är den nordligaste kommunen i Médoc som har en egen ursprungsbeteckning.

  • Jordmån

    Sand och grus, grus och lera och kalkjord.

  • Skörd

    Manuell.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna sorterades inledningsvis vid skörd, och sedan en gång med vibrationsband och en gång manuellt före vinifieringen. Jäsning och skalmaceration på ståltankar i cirka tre veckor vid en temperatur av 26°C.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett och ett halvt år på ekfat. 60 procent av faten var nya. Vinet klarades med äggvita före buteljeringen.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    372