Hemleverans beställer du enklast på beta.systembolaget.se. Klicka här så kommer du dit.

,
  • Château PeyrabonNr 95588

  • Frankrike
    , ,
  • 189:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
, ,

Nyanserad, något utvecklad smak med fatkaraktär, inslag av plommon, choklad, svarta vinbär, ceder, vanilj och kaffe. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid. 

OBS! Tillfälligt sortiment går för närvarande inte att beställa. Det beror på begränsade beställningsmöjligheter i och med covid-19. Dryckerna finns i butiker som har sortimentet. Mer om begränsade möjligheter att beställa.


Produktinformation

  • Tillfälligt slut hos leverantör

  • Säljstart

    2019-03-08
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Mörk, rödblå färg.

  • Doft

    Nyanserad, något utvecklad, fruktig doft med fatkaraktär, inslag av plommon, tobak, choklad, svarta vinbär, ceder, kaffe och vanilj.

  • Råvaror

    60% , 31% , 5% och 4% petit verdot.

  • Allergener

    Innehåller: SULFIT

  • Producent

    Château Peyrabon

  • Om producenten

    Château Peyrabon ägs sedan 1998 av Patrick Bernard. Egendomen omfattar 50 hektar, varav 47 hektar är planterade med vinstockar. Vinmakare är Xavier Michelet.

  • Leverantör

    Kiviks Musteri AB

  • Odlingsområde

    Haut-Médoc ligger norr om staden Bordeaux. Druvorna till detta vin kommer från vinstockar vars medelålder är 15 år.

  • Skörd

    Druvorna skördades mellan den 27 september och 11 oktober.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett år och två månader på franska ekfat om 225 liter, varav 35 procent av ekfaten var nya.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    252

  • Säljstart

    2019-03-08
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Mörk, rödblå färg.

  • Doft

    Nyanserad, något utvecklad, fruktig doft med fatkaraktär, inslag av plommon, tobak, choklad, svarta vinbär, ceder, kaffe och vanilj.

  • Råvaror

    60% , 31% , 5% och 4% petit verdot.

  • Allergener

    Innehåller: SULFIT

  • Producent

    Château Peyrabon

  • Om producenten

    Château Peyrabon ägs sedan 1998 av Patrick Bernard. Egendomen omfattar 50 hektar, varav 47 hektar är planterade med vinstockar. Vinmakare är Xavier Michelet.

  • Leverantör

    Kiviks Musteri AB

  • Odlingsområde

    Haut-Médoc ligger norr om staden Bordeaux. Druvorna till detta vin kommer från vinstockar vars medelålder är 15 år.

  • Skörd

    Druvorna skördades mellan den 27 september och 11 oktober.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett år och två månader på franska ekfat om 225 liter, varav 35 procent av ekfaten var nya.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Kr/l - jämförpris

    252