,
  • De PietriNr 2002

  • Lambrusco di Sorbara ,
  • Italien
    , Emilia-Romagna , Lambrusco di Sorbara
  • 79:-
  • Flaska , 750 ml
Italien
, Emilia-Romagna , Lambrusco di Sorbara

Bärigt, pärlande vin med liten sötma, inslag av jordgubbar, persika, örter, körsbär och apelsin. Serveras vid 12-14°C som aperitif eller till kallskuret och småplock eller som sällskapsdryck.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-06-01
  • Alkoholhalt

    9,5 %

  • Färg

    Ljus, röd färg.

  • Doft

    Bärig doft med inslag av jordgubbar, persika, hallon och apelsin.

  • Råvaror

    Lambrusco di sorbara.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    12 g/l

  • Producent

    AZ AGR DE PIETRI MATTEO

  • Om producenten

    Azienda Agricola Serraglio di Matteo de Petri är ett familjeföretag som drivs i tredje generation. Egendomen omfattar 21 hektar.

  • Leverantör

    LarCap AB

  • Odlingsområde

    Lambrusco ligger nordväst om Bologna i regionen Emilia-Romagna. Lambrusco är indelat i fyra DOC-områden vid städerna Modena och Reggio Emilia, och Lambrusco di Sorbara är ett dem.

  • Jordmån

    Sand, lera och grus.

  • Skörd

    Druvorna skördades maskinellt första veckan i oktober.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades helt och pressades i pneumatisk press. Detta vin är gjort enligt tankmetoden, också känd som cuve close eller charmatmetoden, vilket innebär att den kolsyregivande alkoholjäsningen sker i en trycktank. Vinet får sedan vila i tanken tillsammans med sin jästfällning, som bidrar med smak och karaktär. Det färdiga vinet filtreras, varefter buteljering sker vid låg temperatur och under tryck.

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    105,33

  • Säljstart

    2018-06-01
  • Alkoholhalt

    9,5 %

  • Färg

    Ljus, röd färg.

  • Doft

    Bärig doft med inslag av jordgubbar, persika, hallon och apelsin.

  • Råvaror

    Lambrusco di sorbara.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    12 g/l

  • Producent

    AZ AGR DE PIETRI MATTEO

  • Om producenten

    Azienda Agricola Serraglio di Matteo de Petri är ett familjeföretag som drivs i tredje generation. Egendomen omfattar 21 hektar.

  • Leverantör

    LarCap AB

  • Odlingsområde

    Lambrusco ligger nordväst om Bologna i regionen Emilia-Romagna. Lambrusco är indelat i fyra DOC-områden vid städerna Modena och Reggio Emilia, och Lambrusco di Sorbara är ett dem.

  • Jordmån

    Sand, lera och grus.

  • Skörd

    Druvorna skördades maskinellt första veckan i oktober.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades helt och pressades i pneumatisk press. Detta vin är gjort enligt tankmetoden, också känd som cuve close eller charmatmetoden, vilket innebär att den kolsyregivande alkoholjäsningen sker i en trycktank. Vinet får sedan vila i tanken tillsammans med sin jästfällning, som bidrar med smak och karaktär. Det färdiga vinet filtreras, varefter buteljering sker vid låg temperatur och under tryck.

  • Förslutning

    Champagnekork-natur

  • Kr/l - jämförpris

    105,33