,
  • GraffignaNr 90179

  • Syrah , 2017
  • Argentina
    , Cuyo , San Juan
  • 154:-
  • Flaska , 750 ml
Argentina
, Cuyo , San Juan

Mycket fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär, viol, björnbär, choklad, svartpeppar och hallon. Serveras vid 16-18°C till smakrika, gärna grillade rätter av lamm- och nötkött.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2020-06-24
  • Alkoholhalt

    14 %

  • Färg

    Mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Mycket fruktig doft med inslag av fat, mörka körsbär, viol, björnbär, choklad, kryddor och hallon.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Innehåller: Sulfiter

  • Producent

    Bodega Graffigna

  • Om producenten

    Vinmakare är Fernando Mengoni.

  • Leverantör

    Pernod Ricard Sweden AB

  • Odlingsområde

    San Juan ligger norr om Mendoza i nordvästra Argentina. Druvorna till detta vin kommer från en vingård som omfattar 1 hektar.

  • Skörd

    Druvorna skördades den andra och tredje veckan i februari.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i ståltankar i cirka två och en halv vecka, vid en temperatur av 26-27°C.

  • Lagring

    60 procent av vinet lagrades en tid på en kombination av franska och amerikanska ekfat. Resterande 40 procent av vinet vilade under samma period i ståltankar. Efter avslutad lagring blandades och buteljerades vinet.

  • Kr/l - jämförpris

    205,33

  • Säljstart

    2020-06-24
  • Alkoholhalt

    14 %

  • Färg

    Mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Mycket fruktig doft med inslag av fat, mörka körsbär, viol, björnbär, choklad, kryddor och hallon.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Innehåller: Sulfiter

  • Producent

    Bodega Graffigna

  • Om producenten

    Vinmakare är Fernando Mengoni.

  • Leverantör

    Pernod Ricard Sweden AB

  • Odlingsområde

    San Juan ligger norr om Mendoza i nordvästra Argentina. Druvorna till detta vin kommer från en vingård som omfattar 1 hektar.

  • Skörd

    Druvorna skördades den andra och tredje veckan i februari.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i ståltankar i cirka två och en halv vecka, vid en temperatur av 26-27°C.

  • Lagring

    60 procent av vinet lagrades en tid på en kombination av franska och amerikanska ekfat. Resterande 40 procent av vinet vilade under samma period i ståltankar. Efter avslutad lagring blandades och buteljerades vinet.

  • Kr/l - jämförpris

    205,33