,
  • GrenouillereNr 99098

  • Jérémie Mourat , 2017
  • Frankrike
    , , IGP Val de Loire , IGP Val de Loire de Vendée
  • 199:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
, , IGP Val de Loire , IGP Val de Loire de Vendée

Ekologiskt

Nyanserad, fruktig smak med inslag av fat, blåbär, hallon, örter, plommon, lakrits och mynta. Serveras vid 16-18°C till vegetariska rätter eller till rätter av fläsk- eller lammkött.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    12,5 %

  • Färg

    Mörk, blålila färg.

  • Doft

    Fruktig, ungdomlig doft med inslag av fat, blåbär, hallon, örter, lakrits och mineral.

  • Råvaror

    Négrette.

  • Producent

    Jérémie Mourat

  • Leverantör

    Vintedge AB

  • Odlingsområde

    IGP (Indication Géographique Protégée) Val de Loire sträcker sig längs med floden Loire i drygt 560 kilometer. Inom IGP Val de Loire ingår 14 departement som har rätt att lägga till namnet på departementet på etiketten, Vendée är ett av dem.

  • Skörd

    Druvorna skördades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i cirka två veckor. Som macerationsteknik användes remontage, överpumpning av musten över skalhatten.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett år på franska ekfat om 350 liter.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    265,33

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    12,5 %

  • Färg

    Mörk, blålila färg.

  • Doft

    Fruktig, ungdomlig doft med inslag av fat, blåbär, hallon, örter, lakrits och mineral.

  • Råvaror

    Négrette.

  • Producent

    Jérémie Mourat

  • Leverantör

    Vintedge AB

  • Odlingsområde

    IGP (Indication Géographique Protégée) Val de Loire sträcker sig längs med floden Loire i drygt 560 kilometer. Inom IGP Val de Loire ingår 14 departement som har rätt att lägga till namnet på departementet på etiketten, Vendée är ett av dem.

  • Skörd

    Druvorna skördades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i cirka två veckor. Som macerationsteknik användes remontage, överpumpning av musten över skalhatten.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett år på franska ekfat om 350 liter.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    265,33