Hemleverans gör du enklast på beta.systembolaget.se.

,
  • MarkowitschNr 6695

  • Classic Pinot Noir ,
  • Österrike
    , Niederösterreich , Carnuntum
  • 109:-
  • Flaska , 750 ml
Österrike
, Niederösterreich , Carnuntum

Nyanserad, bärig smak med inslag av fat, skogshallon, jordgubbar, örter, choklad och kanel. Serveras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött, eller till vegetariska rätter.


Produktinformation

  • Säljstart

    2011-10-01
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad, bärig, kryddig doft med inslag av fat, jordgubbar, choklad, skogshallon och vanilj.

  • Råvaror

    .

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Övrigt

    Vinet filtrerades en gång före buteljeringen.

  • Allergener

    Innehåller: Sulfiter

  • Producent

    Gerhard Markowitsch

  • Leverantör

    Enjoy Wine & Spirits AB

    Leverantören är ansluten till Dryckesbranschens klimatinitiativ

  • Odlingsområde

    Carnuntum ligger strax sydost om Wien, i regionen Niederösterreich.

  • Jordmån

    Kalk och sand med ett toppskikt av grus.

  • Skörd

    Manuell.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och maceration på ståltankar vid en temperatur av 27-29°C. Som macerationsteknik användes remontage, överpumpning av musten. Omrörning en gång per dag under jäsningen.

  • Lagring

    Ett år på gamla franska ekfat om 225 liter.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    145,33

  • Säljstart

    2011-10-01
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad, bärig, kryddig doft med inslag av fat, jordgubbar, choklad, skogshallon och vanilj.

  • Råvaror

    .

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Övrigt

    Vinet filtrerades en gång före buteljeringen.

  • Allergener

    Innehåller: Sulfiter

  • Producent

    Gerhard Markowitsch

  • Leverantör

    Enjoy Wine & Spirits AB

    Leverantören är ansluten till Dryckesbranschens klimatinitiativ

  • Odlingsområde

    Carnuntum ligger strax sydost om Wien, i regionen Niederösterreich.

  • Jordmån

    Kalk och sand med ett toppskikt av grus.

  • Skörd

    Manuell.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och maceration på ståltankar vid en temperatur av 27-29°C. Som macerationsteknik användes remontage, överpumpning av musten. Omrörning en gång per dag under jäsningen.

  • Lagring

    Ett år på gamla franska ekfat om 225 liter.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    145,33