,
  • MontebrunaNr 90391

  • Barbera d'Asti ,
  • Italien
    , Piemonte , Barbera d'Asti
  • 179:-
  • Flaska , 750 ml
Italien
, Piemonte , Barbera d'Asti

Nyanserad, fruktig, kryddig smak med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, blåbär, choklad, lakritsrot, plommon, vanilj och lagerblad. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    15 %

  • Färg

    Tät, mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig, kryddig doft med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, blåbär, lakritsrot, plommon, vanilj, choklad och lagerblad.

  • Råvaror

    .

  • Producent

    Braida di Bologna Giacomo

  • Om producenten

    Braida di Bologna Giacomo är familjeföretag som drivs i tredje generation av Raffaela och Guiseppe Bologna. Egendomen omfattar 40 hektar, varav 20 hektar är planterade med vinstockar. Vinmakare är Guiseppe Bologna.

  • Leverantör

    Vinunic AB

  • Odlingsområde

    Området Barbera d'Asti ligger i regionen Piemonte, i nordvästra Italien.

  • Jordmån

    Sand-, märgel, silt- och lerjord.

  • Skörd

    Druvorna skördades i slutet av september. Skördeuttaget var cirka 50 hektoliter per hektar.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration på temperaturkontrollerade ståltankar i två veckor.

  • Lagring

    Ett år på stora ekliggare av slavonsk ek.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    238,67

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    15 %

  • Färg

    Tät, mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig, kryddig doft med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, blåbär, lakritsrot, plommon, vanilj, choklad och lagerblad.

  • Råvaror

    .

  • Producent

    Braida di Bologna Giacomo

  • Om producenten

    Braida di Bologna Giacomo är familjeföretag som drivs i tredje generation av Raffaela och Guiseppe Bologna. Egendomen omfattar 40 hektar, varav 20 hektar är planterade med vinstockar. Vinmakare är Guiseppe Bologna.

  • Leverantör

    Vinunic AB

  • Odlingsområde

    Området Barbera d'Asti ligger i regionen Piemonte, i nordvästra Italien.

  • Jordmån

    Sand-, märgel, silt- och lerjord.

  • Skörd

    Druvorna skördades i slutet av september. Skördeuttaget var cirka 50 hektoliter per hektar.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration på temperaturkontrollerade ståltankar i två veckor.

  • Lagring

    Ett år på stora ekliggare av slavonsk ek.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    238,67