,
  • Rudi SchultzNr 90615

  • Syrah ,
  • Sydafrika
    , Western Cape , , Stellenbosch
  • 179:-
  • Flaska , 750 ml
Sydafrika
, Western Cape , , Stellenbosch

Smakrikt, fruktigt vin med tydlig fatkaraktär, inslag av björnbär, choklad, plommon, svartpeppar, hallon, örter och kaffe. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2017-09-08
  • Alkoholhalt

    14,5 %

  • Färg

    Mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med tydlig fatkaraktär, inslag av björnbär, rosmarin, plommon, svartpeppar, choklad och kaffe.

  • Råvaror

    .

  • Producent

    Rudi Schultz

  • Om producenten

    Rudi Schultz äger varken vingårdar eller en vinanläggning. Druvorna köps in från Bellevue Wine Estate och vinifieras hos Thelema Mountain Vineyards, där Rudi Schultz är vinmakare.

  • Leverantör

    JPC Wines AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades. Därefter jäsning och skalmaceration på öppna ståltankar vid en temperatur av 26°C, med nedtryckning av skalmassan tre gånger dagligen.

  • Lagring

    Ett och ett halvt år på franska ekfat om 225 liter, varav 10 procent av dessa var nya.

  • Odlingsområde

    Stellenbosch ligger cirka fem mil öster om Kapstaden och är ett av flera distrikt i Coastal Region. Druvorna till detta vin kommer från vingården Botterlay som ligger det nordvästra hörnet av Stellenbosch.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    238,67

  • Säljstart

    2017-09-08
  • Alkoholhalt

    14,5 %

  • Färg

    Mörk, blåröd färg.

  • Doft

    Nyanserad, fruktig doft med tydlig fatkaraktär, inslag av björnbär, rosmarin, plommon, svartpeppar, choklad och kaffe.

  • Råvaror

    .

  • Producent

    Rudi Schultz

  • Om producenten

    Rudi Schultz äger varken vingårdar eller en vinanläggning. Druvorna köps in från Bellevue Wine Estate och vinifieras hos Thelema Mountain Vineyards, där Rudi Schultz är vinmakare.

  • Leverantör

    JPC Wines AB

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna avstjälkades. Därefter jäsning och skalmaceration på öppna ståltankar vid en temperatur av 26°C, med nedtryckning av skalmassan tre gånger dagligen.

  • Lagring

    Ett och ett halvt år på franska ekfat om 225 liter, varav 10 procent av dessa var nya.

  • Odlingsområde

    Stellenbosch ligger cirka fem mil öster om Kapstaden och är ett av flera distrikt i Coastal Region. Druvorna till detta vin kommer från vingården Botterlay som ligger det nordvästra hörnet av Stellenbosch.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    238,67