Se våra nyheter 3 veckor före lansering. Gå till beta.systembolaget.se

,
  • Saint-JosephNr 90085

  • Hedonism ,
  • Frankrike
    , Rhonedalen , Saint-Joseph
  • 249:-
  • Flaska , 750 ml
Frankrike
, Rhonedalen , Saint-Joseph

Smakrikt vin med fatkaraktär, inslag av björnbär, viol, svartpeppar, plommon, choklad, rosmarin, hallon och lakrits. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.


Tillfälligt sortiment

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2019-09-06
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Mörk, blålila färg.

  • Doft

    Nyanserad, kryddig, fruktig doft med fatkaraktär, inslag av björnbär, lavendel, svartpeppar, plommon, choklad, körsbär och lakrits.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Domaine Faury

  • Om producenten

    Domaine Faury grundades 1979 av Philippe Faury. Egendomen omfattar 17 hektar. Idag drivs egendomen av Philippes son Lionel.

  • Leverantör

    Picky Drinks AB

  • Odlingsområde

    Saint-Joseph ligger på västra sidan av floden Rhône, i norra Rhônedalen.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i 15 till 20 dagar vid en temperatur av 25 till 32°C. Under macereringstiden utfördes nedtryckning av skalmassan, så kallad pigeage och överpumpning av skalmassan, så kallad remontage två till tre gånger per dag.

  • Lagring

    Vinet lagrades på ekfat av varierande storlekar i ett år. Faten var så kallade "foudres" om 24 och 35 hektoliter, "demi-muids" om 570 liter och "barriques" om 220 liter, varav 15 procent var nya.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    332

  • Säljstart

    2019-09-06
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Mörk, blålila färg.

  • Doft

    Nyanserad, kryddig, fruktig doft med fatkaraktär, inslag av björnbär, lavendel, svartpeppar, plommon, choklad, körsbär och lakrits.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Domaine Faury

  • Om producenten

    Domaine Faury grundades 1979 av Philippe Faury. Egendomen omfattar 17 hektar. Idag drivs egendomen av Philippes son Lionel.

  • Leverantör

    Picky Drinks AB

  • Odlingsområde

    Saint-Joseph ligger på västra sidan av floden Rhône, i norra Rhônedalen.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning och skalmaceration i 15 till 20 dagar vid en temperatur av 25 till 32°C. Under macereringstiden utfördes nedtryckning av skalmassan, så kallad pigeage och överpumpning av skalmassan, så kallad remontage två till tre gånger per dag.

  • Lagring

    Vinet lagrades på ekfat av varierande storlekar i ett år. Faten var så kallade "foudres" om 24 och 35 hektoliter, "demi-muids" om 570 liter och "barriques" om 220 liter, varav 15 procent var nya.

  • Lagringspotential

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    332