,
  • South AtlanticNr 22989

  • Shiraz Cabernet Sauvignon ,
  • Sydafrika
    , Western Cape
  • 189:-
  • Box , 3000 ml
Sydafrika
, Western Cape

Mycket fruktig smak med inslag av fat, svarta vinbär, lakrits, blåbär och vanilj. Serveras vid 16-18°C till smakrika rätter av fläsk- eller lammkött.


Produktinformation

  • Säljstart

    2004-08-02
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Tät, mörk, blålila färg.

  • Doft

    Mycket fruktig doft med inslag av fat, svarta vinbär, blåbär, viol och lakrits.

  • Råvaror

    och .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    3 g/l

  • Övrigt

    Ursprungsbenämningen Western Cape används för druvsortsangivna viner, av druvor som odlats i fler än ett distrikt eller region.

  • Producent

    Home of Origin Wine

  • Leverantör

    Mondo Wine Sweden AB

  • Odlingsområde

    Western Cape är ett samlingsnamn för flera vinområden runt Kapstaden. De flesta av druvorna till detta vin kommer från distriktet Paarl.

  • Skörd

    Druvorna skördades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning vid 23-26°C på temperaturkontrollerade ståltankar i 7-12 dagar.

  • Lagring

    Tre månader på ekfat.

  • Förslutning

    Vridtapp

  • Kr/l - jämförpris

    63

  • Säljstart

    2004-08-02
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Tät, mörk, blålila färg.

  • Doft

    Mycket fruktig doft med inslag av fat, svarta vinbär, blåbär, viol och lakrits.

  • Råvaror

    och .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    3 g/l

  • Övrigt

    Ursprungsbenämningen Western Cape används för druvsortsangivna viner, av druvor som odlats i fler än ett distrikt eller region.

  • Producent

    Home of Origin Wine

  • Leverantör

    Mondo Wine Sweden AB

  • Odlingsområde

    Western Cape är ett samlingsnamn för flera vinområden runt Kapstaden. De flesta av druvorna till detta vin kommer från distriktet Paarl.

  • Skörd

    Druvorna skördades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Jäsning vid 23-26°C på temperaturkontrollerade ståltankar i 7-12 dagar.

  • Lagring

    Tre månader på ekfat.

  • Förslutning

    Vridtapp

  • Kr/l - jämförpris

    63