Hemleverans beställer du enklast på beta.systembolaget.se. Klicka här så kommer du dit.

Information till besökare

Hur arbetar vi med anledning av covid-19? Om lanseringar, beställningar och hur du undviker trängsel.

,
  • ZecciNr 74189

  • Valpolicella Ripasso Superiore ,
  • Italien
    , Venetien , Valpolicella , Valpolicella Ripasso
  • 129:-
  • Flaska , 750 ml
Italien
, Venetien , Valpolicella , Valpolicella Ripasso

Kryddig, nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, choklad, salvia, kanel, russin och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.


Produktinformation

  • Säljstart

    2017-04-15
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Mörk, rödblå färg.

  • Doft

    Kryddig, nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, choklad, salvia, kaffe och vanilj.

  • Sockerhalt

    6 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att det är veganvänligt.

  • Allergener

    Innehåller: Sulfiter

  • Producent

    Botter

  • Om producenten

    Företaget är familjägt och grundades 1928 av Carlo Botter. Familjen äger 200 hektar vinodlingar och köper också druvor av kontrakterade vinodlare.

  • Leverantör

    The Wine Team Global AB

    Leverantören är ansluten till Dryckesbranschens klimatinitiativ

  • Odlingsområde

    Valpolicella ligger norr om Verona i Venetien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ripassometoden innebär att man efter den inledande jäsningens slut, blandar vinet med skalmassa från amarone- eller reciotoproduktion. På så vis får man en andra jäsning som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    172

  • Säljstart

    2017-04-15
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Mörk, rödblå färg.

  • Doft

    Kryddig, nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, choklad, salvia, kaffe och vanilj.

  • Sockerhalt

    6 g/l

  • Övrigt

    Producenten uppger att det är veganvänligt.

  • Allergener

    Innehåller: Sulfiter

  • Producent

    Botter

  • Om producenten

    Företaget är familjägt och grundades 1928 av Carlo Botter. Familjen äger 200 hektar vinodlingar och köper också druvor av kontrakterade vinodlare.

  • Leverantör

    The Wine Team Global AB

    Leverantören är ansluten till Dryckesbranschens klimatinitiativ

  • Odlingsområde

    Valpolicella ligger norr om Verona i Venetien.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Ripassometoden innebär att man efter den inledande jäsningens slut, blandar vinet med skalmassa från amarone- eller reciotoproduktion. På så vis får man en andra jäsning som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    172