,
  • Château la VariereNr 92021

  • Bonnezeaux Les Melleresses ,
  • Frankrike
    , , , Coteaux du Layon
  • 400:-
  • Flaska , 500 ml
Frankrike
, , , Coteaux du Layon

Komplex, utvecklad, mycket söt och frisk smak med inslag av fat, aprikosmarmelad, marsipan, torkade fikon, nougat och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till desserter eller till smakrika ostar.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2016-11-04
  • Alkoholhalt

    12 %

  • Färg

    Mörk, gyllengul färg.

  • Doft

    Komplex, utvecklad doft med inslag av fat, aprikosmarmelad, marsipan, torkade fikon, pomerans och honung.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Övrigt

    Botrytis cinerea, även kallad ädelröta, är en svamp som angriper druvornas skal. Svampen perforerar druvskalet så att druvan skrumpnar ihop. Det gör bland annat att druvans innehåll blir mer koncentrerat genom att vattnet i druvköttet dunstar bort.

  • Producent

    Château la Variere

  • Om producenten

    Château la Variere är familjeägt sedan mitten av 1800-talet och drivs i femte generation av Jacques Beaujeau. Egendomen ligger i Brissac, strax söder om Angers, Loire och omfattar 110 hektar. Jacques är också vinmakare.

  • Leverantör

    Quaffable Wines Sweden AB

  • Odlingsområde

    Coteaux du Layon ligger i distriktet Anjou i Loiredalen.

  • Skörd

    Druvorna som användes till detta vin var botrytiserade. Skörden skedde för hand i oktober.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    800

  • Säljstart

    2016-11-04
  • Alkoholhalt

    12 %

  • Färg

    Mörk, gyllengul färg.

  • Doft

    Komplex, utvecklad doft med inslag av fat, aprikosmarmelad, marsipan, torkade fikon, pomerans och honung.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Övrigt

    Botrytis cinerea, även kallad ädelröta, är en svamp som angriper druvornas skal. Svampen perforerar druvskalet så att druvan skrumpnar ihop. Det gör bland annat att druvans innehåll blir mer koncentrerat genom att vattnet i druvköttet dunstar bort.

  • Producent

    Château la Variere

  • Om producenten

    Château la Variere är familjeägt sedan mitten av 1800-talet och drivs i femte generation av Jacques Beaujeau. Egendomen ligger i Brissac, strax söder om Angers, Loire och omfattar 110 hektar. Jacques är också vinmakare.

  • Leverantör

    Quaffable Wines Sweden AB

  • Odlingsområde

    Coteaux du Layon ligger i distriktet Anjou i Loiredalen.

  • Skörd

    Druvorna som användes till detta vin var botrytiserade. Skörden skedde för hand i oktober.

  • Förslutning

    Natur

  • Kr/l - jämförpris

    800