,
  • Gardo MorrisNr 2125

  • Noble Riesling ,
  • Nya Zeeland
    , Canterbury , Waipara
  • 100:-
  • Flaska , 375 ml
Nya Zeeland
, Canterbury , Waipara

Nyanserad, mycket frisk, söt smak med inslag av röda äpplen, apelsinmarmelad, honung, aprikos, citrus och mineral. Serveras vid 8-10°C till smakrika ostar, gärna kittostar och inte alltför söta bärdesserter.


Produktinformation

  • Säljstart

    2013-12-02
  • Alkoholhalt

    12,5 %

  • Färg

    Gyllengul färg.

  • Doft

    Nyanserad, druvtypisk doft med inslag av honung, apelsinmarmelad, ananas, aprikos och mineral.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    99 g/l

  • Producent

    Gardo Morris Wines

  • Om producenten

    Gardo Morris Wines drivs av Benjamin Morris och Frida Gårdö Morris. De har sin bas i Sverige, men tillbringar tre månader per år på Nya Zeeland när vinerna produceras.

  • Leverantör

    Gardo & Morris AB

  • Odlingsområde

    Waipara ligger på sydöns nordöstra del.

  • Skörd

    Druvklasarna skördades hela. För hand valde man ut enbart de druvklasar som hade angripits till hälften av botrytis cinerea.

  • Tillverkning/Vinifiering

    De hela druvklasarna pressades försiktigt. Därefter jäste musten vid låg temperatur på ståltankar.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    266,67

  • Säljstart

    2013-12-02
  • Alkoholhalt

    12,5 %

  • Färg

    Gyllengul färg.

  • Doft

    Nyanserad, druvtypisk doft med inslag av honung, apelsinmarmelad, ananas, aprikos och mineral.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    99 g/l

  • Producent

    Gardo Morris Wines

  • Om producenten

    Gardo Morris Wines drivs av Benjamin Morris och Frida Gårdö Morris. De har sin bas i Sverige, men tillbringar tre månader per år på Nya Zeeland när vinerna produceras.

  • Leverantör

    Gardo & Morris AB

  • Odlingsområde

    Waipara ligger på sydöns nordöstra del.

  • Skörd

    Druvklasarna skördades hela. För hand valde man ut enbart de druvklasar som hade angripits till hälften av botrytis cinerea.

  • Tillverkning/Vinifiering

    De hela druvklasarna pressades försiktigt. Därefter jäste musten vid låg temperatur på ståltankar.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    266,67