,
  • Left FieldNr 6255

  • Albariño ,
  • Nya Zeeland
    , Gisborne
  • 139:-
  • Flaska , 750 ml
Nya Zeeland
, Gisborne

Fruktig, något aromatisk, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, krusbär, kiwi, mineral och citrus. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk eller skaldjur.


Produktinformation

  • Lättare glasflaska

  • Säljstart

    2017-12-01
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig, något aromatisk doft med inslag av gröna äpplen, krusbär, kiwi, mineral och citrus.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Övrigt

    Albariño odlas företrädelsevis längs Atlantkusten på den Pyreneiska halvön, där druvans tjocka skal är en fördel för att klara det fuktiga klimatet.

  • Producent

    Villa Maria Estate

  • Leverantör

    We & Wine AB

  • Odlingsområde

    Gisborne ligger på nordön.

  • Jordmån

    Alluvial jord.

  • Skörd

    Druvorna plockades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades varsamt. 85 procent av musten jäste på ståltankar med utvalda jäststammar. De resterande 15 procenten av musten jäste på gamla franska ekfat. Efter avslutad jäsning blandades och buteljerades vinet.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    185,33

  • Säljstart

    2017-12-01
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Ljusgul färg.

  • Doft

    Fruktig, något aromatisk doft med inslag av gröna äpplen, krusbär, kiwi, mineral och citrus.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Övrigt

    Albariño odlas företrädelsevis längs Atlantkusten på den Pyreneiska halvön, där druvans tjocka skal är en fördel för att klara det fuktiga klimatet.

  • Producent

    Villa Maria Estate

  • Leverantör

    We & Wine AB

  • Odlingsområde

    Gisborne ligger på nordön.

  • Jordmån

    Alluvial jord.

  • Skörd

    Druvorna plockades för hand.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades varsamt. 85 procent av musten jäste på ståltankar med utvalda jäststammar. De resterande 15 procenten av musten jäste på gamla franska ekfat. Efter avslutad jäsning blandades och buteljerades vinet.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    185,33