,
  • LynxNr 4653

  • Barrel fermented Chardonnay ,
  • USA
    ,
  • 59:-
  • Flaska , 375 ml
USA
,

Fruktig smak med rostad fatkaraktär, inslag av gula äpplen, mango, smör, nötter, kardemumma och citrus. Serveras vid 8-10°C till smakrika rätter av fisk, eller till ljust kött.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-03-01
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Ljus, gul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med tydlig rostad fatkaraktär, inslag av gula äpplen, mango, smör, nötter, kardemumma.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Producent

    House of Big Wines

  • Om producenten

    Vinmakare är Steven DeCosta.

  • Leverantör

    The Wine Team Global AB

  • Odlingsområde

    Kalifornien ligger på USAs västkust. Druvorna till detta vin kommer från vingårdar i Madera, Fresno och San Joaquin County.

  • Jordmån

    Sand- och lerjord.

  • Skörd

    Druvorna skördades maskinellt i augusti och september.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Musten jäste på ekfat. Den malolaktiska jäsningen skedde på en kombination av ekfat och ståltankar.

  • Lagring

    Vinet lagrades i sex månader på amerikanska ekfat, om 228 liter, varav 33% av ekfaten var nya, 33% ett år gamla och resterande 34% var två år gamla.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    157,33

  • Säljstart

    2018-03-01
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Ljus, gul färg.

  • Doft

    Fruktig doft med tydlig rostad fatkaraktär, inslag av gula äpplen, mango, smör, nötter, kardemumma.

  • Råvaror

    .

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Sockerhalt

    <3 g/l

  • Producent

    House of Big Wines

  • Om producenten

    Vinmakare är Steven DeCosta.

  • Leverantör

    The Wine Team Global AB

  • Odlingsområde

    Kalifornien ligger på USAs västkust. Druvorna till detta vin kommer från vingårdar i Madera, Fresno och San Joaquin County.

  • Jordmån

    Sand- och lerjord.

  • Skörd

    Druvorna skördades maskinellt i augusti och september.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Musten jäste på ekfat. Den malolaktiska jäsningen skedde på en kombination av ekfat och ståltankar.

  • Lagring

    Vinet lagrades i sex månader på amerikanska ekfat, om 228 liter, varav 33% av ekfaten var nya, 33% ett år gamla och resterande 34% var två år gamla.

  • Förslutning

    Skruvkapsyl

  • Kr/l - jämförpris

    157,33


Förpackningar