Vi bygger en ny onlinebutik. Vill du testa den redan nu? Gå till beta.systembolaget.se

,
  • MomentoNr 99160

  • Chenin Blanc Verdelho ,
  • Sydafrika
    , Western Cape
  • 199:-
  • Flaska , 750 ml
Sydafrika
, Western Cape

Nyanserad, utvecklad, mycket frisk smak med inslag av fat, röda äpplen, marsipan, ananas, gula plommon, grillad citron och örter. Serveras vid 8-10°C till rätter av fisk eller fågel.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2019-01-18
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, utvecklad doft med inslag av fat, röda äpplen, marsipan, ananas, gula plommon och örter.

  • Råvaror

    78% och 22% verdelho.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Marelise Niemann Wines

  • Leverantör

    Wine Rebels HB

  • Odlingsområde

    Western Cape är ett samlingsnamn för ett flertal vinområden runt Kapstaden. Druvorna till detta vin är hämtade från två olika vinodlingar; i Swartland och Bot River.

  • Jordmån

    Bokkeveldskiffer, lera och eroderad granitjord.

  • Tillverkning/Vinifiering

    De hela druvklasarna pressades i korgpress. Därefter jästning med naturliga jäststammar på franska ekfat om 225 och 400 liter. Efter avslutad jäsning vilade vinet tillsammans med sin jästfällning.

  • Lagring

    Vinet lagrades på franska ekfat om 225 och 400 liter i 10 månader.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    265,33

  • Säljstart

    2019-01-18
  • Alkoholhalt

    13 %

  • Färg

    Gul färg.

  • Doft

    Nyanserad, utvecklad doft med inslag av fat, röda äpplen, marsipan, ananas, gula plommon och örter.

  • Råvaror

    78% och 22% verdelho.

  • Allergener

    Har du frågor om allergener? Kontakta vår kundtjänst.

  • Producent

    Marelise Niemann Wines

  • Leverantör

    Wine Rebels HB

  • Odlingsområde

    Western Cape är ett samlingsnamn för ett flertal vinområden runt Kapstaden. Druvorna till detta vin är hämtade från två olika vinodlingar; i Swartland och Bot River.

  • Jordmån

    Bokkeveldskiffer, lera och eroderad granitjord.

  • Tillverkning/Vinifiering

    De hela druvklasarna pressades i korgpress. Därefter jästning med naturliga jäststammar på franska ekfat om 225 och 400 liter. Efter avslutad jäsning vilade vinet tillsammans med sin jästfällning.

  • Lagring

    Vinet lagrades på franska ekfat om 225 och 400 liter i 10 månader.

  • Hållbarhet

    Kan lagras.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    265,33