,
  • Vizcaina La del VivoNr 96269

  • Bodegas y Viñedos Raul Pérez ,
  • Spanien
    , Bierzo
  • 249:-
  • Flaska , 750 ml
Spanien
, Bierzo

Nyanserad, något utvecklad smak med fatkaraktär, inslag av vinteräpplen, mimosablommor, nötter, bivax, torkad ananas, kryddor och citrusskal. Serveras vid 8-10°C till smakrika rätter av fisk eller till ljust kött.


Små partier

Varan finns i begränsad mängd och/eller under begränsad tid.


Produktinformation

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Gul färg med beige nyans.

  • Doft

    Nyanserad, något utvecklad doft med fatkaraktär, inslag av vinteräpplen, mimosablommor, nötter, bivax, kryddor och citrusskal.

  • Råvaror

    .

  • Producent

    Bodegas y Viñedos Raul Pérez

  • Leverantör

    Johan Lidby Vinhandel AB

  • Odlingsområde

    Bierzo ligger i nordvästra Spanien och omfattar drygt 3000 hektar vinodlingar. Det har ett hett inlandsklimat som svalkas något av influenser från Atlanten. Druvorna till detta vin kommer från en vingård som ligger på 600 meters höjd över havet med sydvästlig exponering,

  • Jordmån

    Sand- och lerjord.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades. Musten fick sedan spontanjäsa på ekfat om 500 liter. Efter avslutad jäsning vilade vinet i ett år på samma ekfat.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett år på ekfat om 500 liter.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    332

  • Säljstart

    2018-10-05
  • Alkoholhalt

    13,5 %

  • Färg

    Gul färg med beige nyans.

  • Doft

    Nyanserad, något utvecklad doft med fatkaraktär, inslag av vinteräpplen, mimosablommor, nötter, bivax, kryddor och citrusskal.

  • Råvaror

    .

  • Producent

    Bodegas y Viñedos Raul Pérez

  • Leverantör

    Johan Lidby Vinhandel AB

  • Odlingsområde

    Bierzo ligger i nordvästra Spanien och omfattar drygt 3000 hektar vinodlingar. Det har ett hett inlandsklimat som svalkas något av influenser från Atlanten. Druvorna till detta vin kommer från en vingård som ligger på 600 meters höjd över havet med sydvästlig exponering,

  • Jordmån

    Sand- och lerjord.

  • Tillverkning/Vinifiering

    Druvorna pressades. Musten fick sedan spontanjäsa på ekfat om 500 liter. Efter avslutad jäsning vilade vinet i ett år på samma ekfat.

  • Lagring

    Vinet lagrades i ett år på ekfat om 500 liter.

  • Förslutning

    Naturkork

  • Kr/l - jämförpris

    332